Zonnebril van Solaris | Label of Suze

Goh, door het deprimerende weer van gisteren besloot ik spontaan een zomers artikel te schrijven over mijn nieuwe zonnebril. Hopelijk kan ik jullie daar wat mee opvrolijken. En mezelf stiekem ook. Uit protest tegen dit “winterse” weer heb ik afgelopen weekend mijn hele kamer zomer proof gemaakt haha. Alle truien de kast in en mijn shirtjes hangen nu op het kledingrek. Ik ben er blij mee!Zonnebril van Solaris | Label of SuzeZonnebril van Solaris | Label of SuzeVorige week besloot mijn moeder een afspraak te maken bij Eye Wish om haar ogen op te laten meten. Daarnaast wou ze graag een zonnebril op sterkte. Ik ging gezellig met haar mee voor de support en natuurlijk om te beoordelen welk montuur haar wel en niet stond 😉 Ik moet eerlijk zeggen dat Eye Wish een hele fijne winkel is, waar je goed wordt geholpen en echt persoonlijk advies krijgt. Afgelopen jaar ben ik in het Rijksmuseum naar het event van Eye Wish geweest en ook dat vond ik zo ontzettend leuk. Het is dat ik zelf geen bril draag, maar anders zou ik zeker naar Eye Wish gaan. Maar, gelukkig verkopen ze er ook prachtige zonnebrillen, waar ik dan wel weer voor terecht kan!Zonnebril van Solaris | Label of SuzeNadat mijn moeder haar ogen waren opgemeten, ze een nieuw montuur had uitgezocht voor haar zonnebril en de perfecte glazen had gekozen was ik aan de beurt. Ik besloot voor het eerst in mijn leven een goede zonnebril te kopen. Ik heb een zonnebril die ik dagelijks draag. Het montuur vind ik echt super leuk, hij is klein en rond en is bruin. Helaas vind ik de kleur van de glazen helemaal niet fijn en kan ik er ook niet goed doorheen kijken. Zonnebril van Solaris | Label of SuzeIk heb een aantal modellen gepast en had eigenlijk al in mijn hoofd wat ik precies wou. Een rond montuur met spiegelglazen. And look what I found! 🙂 De perfecte zonnebril voor mij. Ik heb een rond hoofd, dus rechte glazen staat echt totaal niet bij mij gezicht. Dit montuur vind ik zelf erg leuk staan en de kleur daarnaast is perfect. Makkelijk te combineren en daarnaast zit hij ook goed strak op mijn neus en sluit hij goed aan. Helemaal top! De bril kostte €49,- maar ik had een kortingsbon waardoor ik in totaal €24,- betaalde voor deze prachtige bril. Ik ben er zo blij mee, eindelijk een goede zonnebril! Ik zal binnenkort (als de zon ooit nog gaat schijnen…) een foto maken als ik de zonnebril op heb en die plaatsen op Instagram. Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril?

Ik kreeg de houder voor de zonnebril er gratis bij! Zoals je ziet is dit van een ander merk dan Solaris. Maar hij past er perfect in 🙂

Liefs, Suze.