ZARA - gilet met suède-effect | Label of Suze

Vorige week was ik in Amsterdam en de SALE was natuurlijk in volle gang. Het was overal echt knetter druk, maar toch besloot ik snel even bij de ZARA rond te kijken. ZARA - gilet met suède-effect | Label of SuzeZARA - gilet met suède-effect | Label of SuzeEn ik nam deze prachtige gilet met me mee naar huis. Hij zit echt super mooi en hij valt ook echt perfect. Voor is hij mooi lang en achter wat korter. Daarnaast is het echt een heel fijn stofje, maar de geur van de stof is wat minder. Hij ruikt echt ontzettend en de geur gaat er nog niet echt uit, dus dat is wel een min puntje haha.

Het is je vast al opgevallen dat het giletje een suède-effect heeft. Ontzettend mooi en het ziet er echt een beetje chique uit. Hebben jullie nog tips hoe ik het het beste kan combineren? Ik zat zelf te denken aan een shirtje met col eronder en mijn neppe leren broek. Ik zal het eens gaan proberen 🙂ZARA - gilet met suède-effect | Label of SuzeIk heb het giletje in een maat S gekocht. Dit zit prima en bij de armsgaten valt het wat ruimer. Vind ik zelf wel erg prettig. Als ik het goed heb, begint dit giletje ook bij maat S.ZARA - gilet met suède-effect | Label of SuzeIk denk echt dat dit zo’n kledingstuk is waar je jaren mee vooruit kan en altijd kan dragen wanneer je even niet weet wat je aan moet. Echt zo’n redder in nood item 🙂 Ik ben er in ieder geval heel bij mee en zoals ik al zei kocht ik hem in de sale. Wat vinden jullie van mijn nieuwe gilet? Ik ben benieuwd!

Liefs, Suze.