ZARA | gestreept t-shirt | Label of Suze

ZARA | gestreept t-shirt | Label of SuzeVesten, jassen, shirts met lange mouwen en truien heb ik genoeg in mijn kast hangen. Maar gewone t-shirts… Daar moet ik toch echt naar op zoek gaan. Hebben jullie gisteren ook zo genoten van het weer? Ik had gewoon voor het eerst dit jaar een dunne blouse aan en ik had het buiten gewoon warm! ZARA | gestreept t-shirt | Label of Suze ZARA | gestreept t-shirt | Label of SuzeRegelmatig hou ik de site van de ZARA in de gaten. De ZARA is gewoon echt al jaren mijn favoriete winkel en ik moet er dan ook altijd even naar binnenlopen als ik in de buurt ben. Mijn dichtstbijzijnde ZARA zit in Arnhem, en die zijn ze nu thankgod aan het verbouwen. Het pand word een stuk groter en ze gaan ook kinderkleding verkopen. Happy me 🙂 Zoals ik al eerder aan jullie verteld heb, kijk ik ook regelmatig even op de kinderafdeling. Zo ook met bovenstaand shirtje. Het komt van de meiden afdeling en ik heb hem besteld in de grootste maat, maat 164.ZARA | gestreept t-shirt | Label of SuzeIk had nog nooit eerder bij de ZARA van de kinderafdeling besteld. Dus ik was ontzettend benieuwd hoe het shirtje zou uitvallen. Het shirtje zelf vond ik meteen echt super leuk. Ik zie het mezelf al helemaal dragen deze zomer met een shortje! Het shirtje zit echt ontzettend goed en valt gewoon normaal. Dus mocht je zelf ook maat S hebben, dan pas je de shirtjes van de kinderafdeling zeker. Ik bestelde het shirtje op een zondag en had hem woensdag al in huis, mooi snel dus.ZARA | gestreept t-shirt | Label of SuzeWat mij betreft mag de zomer nu gewoon lekker starten, ook al is de lente voor nu ook prima hoor 😉 Mocht je benieuwd zijn hoeveel ik voor dit shirtje heb betaald. Het kostte maar liefst: 3,95. Kost dus echt helemaal niets! Daar kwamen dus nog wel verzendkosten bij. Dus uiteindelijk betaalde ik rond de €7,- voor dit leuke shirtje. Wat vinden jullie er van?

Liefs, Suze.