Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of Suze

Via Fotocadeau.nl heb ik een foto van Hans en mij laten afdrukken in een grote lijst. Het gaat nog een aantal maanden duren voordat ons huis écht af is, maar ik weet al waar hij komt te hangen 🙂

Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeGisteren is onze eerste verdiepingsvloer geplaatst. Dat betekent dat ons huis al vorm begint te krijgen. Helaas gaat het nog een aantal maanden duren voordat we er echt zullen wonen. We hopen dan ook dat in december of januari 2021 alles klaar is! We hebben dus nog een aantal maanden de tijd om alles rustig uit te zoeken zoals sanitair, meubels en accessoires. Inmiddels heb ik al verschillende moodboards gemaakt en is Pinterest mijn beste vriend geworden 😉 Op Pinterest heb ik al veel inspiratie opgedaan betreft decoratie zoals foto’s en lijsten. Via Fotocadeau heb ik bovenstaande foto, inclusief lijst, besteld en ik ben er zó blij mee.Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeDe lijst is maar liefst 40×60 cm. Een mooi, groot formaat dat zeker opvalt. Ik heb ervoor gekozen om de foto gecentreerd in de lijst te plaatsen met daar omheen een wit kader. Ik vond het tof dat de foto wat meer ruimte kreeg en wat rustiger oogde met het witte kader er omheen. De grootte van de lijst is zeker een eyecatcher, maar wel op een rustige manier. Hans en ik houden namelijk beiden van een minimalistische stijl. Ik ben heel benieuwd of het ons ook daadwerkelijk lukt om dat door te voeren in ons interieur, aangezien ik al veel leuke accessoires heb ingeslagen haha 🙂Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeFotocadeau.nl biedt meer dan honderden fotocadeaus aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook een foto op hexagon laten afdrukken. Dit vonden wij stiekem ook heel erg gaaf. Gaat je voorkeur toch uit naar een foto op plexiglas of een foto op een mok? Daarvoor kun je ook bij Fotocadeau terecht. Ze hebben heel veel mogelijkheden!

Zoals je hierboven kunt zien is de kwaliteit van de foto ontzettend mooi. Ik was bang dat de foto niet heel scherp afgedrukt zou worden, maar hij is perfect geworden en van goede kwaliteit. De kleuren komen ook heel goed over, dat is toch altijd spannend als je iets laat afdrukken haha!Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeAls je een bestelling gaat plaatsen kun je zelf een foto uploaden en deze plaatsen in een kader. Je krijgt dan aan de hand van een voorbeeld, precies te zien, hoe het daadwerkelijk wordt. Super fijn! Daarnaast kun je ervoor kiezen om de foto nog wat bij te snijden en je kunt ervoor kiezen om de foto met of zonder lijst te ontvangen. Aangezien wij in ons interieur veel zwarte accenten terug willen laten komen, heb ik gekozen voor een zwarte lijst om de foto heen. Zoals je hierboven kunt zien zit er een hele kleine nerf in de lijst verwerkt. Heel mooi!

Hou je van een originele eyecatcher in je huis, wat dacht je van een wereldkaart blanco in je woon- of slaapkamer? Deze is perfect voor creatievelingen 🙂 Deze wereldkaart kun je namelijk zelf helemaal inkleuren. Zo kun je bijhouden waar jij allemaal al bent geweest op de wereld.Foto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeFoto in lijst review - Fotocadeau.nl | Label of SuzeDe lijst heeft een makkelijk ophangsysteem en is daarnaast ook makkelijk uit elkaar te halen, mocht je er een andere foto in willen plaatsen. De lijst krijgt bij ons een mooie plek in onze woonkamer, als hij helemaal af is over een aantal maanden, zal ik dat zeker delen op Instagram mochten jullie benieuwd zijn 😉 Wat vinden jullie van deze nieuwe aanwinst?

Liefs, Suze.