Winter-fair Ahoy RotterdamHee meiden! Vandaag heb ik iets ontzettend leuks voor jullie. Namelijk een update over de Winter-Fair in Ahoy Rotterdam wie dit jaar zal plaats vinden van 3 t/m 7 december. Benieuwd wat het allemaal inhoud? Lees dan snel even verder. Daarnaast heb ik ook nog een hele leuke kortingsactie voor jullie!

Winter-Fair Ahoy RotterdamJullie hebben er vast al wel eens van gehoord en misschien zijn jullie er zelf al wel eens geweest: de winter-fair in Ahoy Rotterdam. Wie op zoek is naar perfecte kerstcadeaus of op zoek is naar een warme winterjas is bij de Winterfair aan het juiste adres. Daarnaast kun je natuurlijk ook inspiratie op doen voor woonaccessoires of gewoon lekker genieten. Van 3 tot 7 december kun je genieten van gezellige stands, proeverijen, modeshows, workshops, optredens en nog veel meer! Laat je een van die dagen inspireren of kom alvast in de stemming voor de feestdagen. Klinkt als een perfect dagje uit toch!?

Winter-Fair Ahoy RotterdamWinter-Fair Ahoy RotterdamHierboven zien jullie al een aantal foto’s van de winter-fair van afgelopen jaren. Door de foto’s krijg je al een goed beeld van wat je kunt verwachten. De fair is voor jong en oud, voor iedereen is er genoeg te doen en te beleven.

Winter-Fair Ahoy RotterdamWinter-Fair Ahoy RotterdamWat voor weer het in een van die dagen mag zijn, je hebt geen last van storm, regen of kou, want de 12.000 m2 grote ruimte is helemaal overdekt. Je kunt rondwandelen tussen de kerstbomen, stands en sfeerkramen. Ook kun kiezen om voor een nieuw (kerst) kapsel te gaan aan de hand van de haartrends van 2014. En dit zijn nog maar een paar onderdelen van de fair, want je vindt er nog veel meer! Natuurlijk zijn kinderen en mannen ook van harte welkom, die zullen zich zeker ook niet gaan vervelen haha 🙂

Winterfair Ahoy Rotterdam

Natuurlijk is er niet alleen beauty en mode, ook vind je er woondecoraties, wellness, reizen en allerlei proeverijen. Hieronder heb ik voor jullie een aantal van de workshops op een rijtje gezet:

  • Kleuranalyse
  • Nagels versieren
  • Beauty en visagie
  • Cupcakes maken
  • Kookdemonstratie
  • Marsepeinen bonbons maken
  • Groenworkshops en demonstraties
  • Volgelhuisjes maken

En dit is nog niet alles, er zijn nog veel meer dingen te doen! Nu heb ik nog een hele leuke actie voor jullie meiden. Speciaal voor mijn volgers is de prijs voor een entree kaartje naar de fair €10,- in plaats van €13,50. Hoe fijn en ideaal is dat? Natuurlijk kun je zelf kiezen welke dag je gaat. Zeker leuk om samen met een vriendin een datum af te spreken. Wil je graag kaartjes met korting kopen? Klik dan even hier en voer deze unieke code in: QPAOCKXG. Laat je even weten als je een kaartje hebt gekocht en welke datum je gaat? Misschien kom ik je dan nog wel tegen! Zijn jullie al eens bij de Winter-Farin in Ahoy Rotterdam geweest?


Liefs, Suze.