Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Afgelopen vrijdag 6 december 2014 was ik aanwezig bij de Winter-Fair in Ahoy Rotterdam. Rond 8.30 uur zat ik in de auto samen met mijn moeder en rond 10.15 uur waren we in Rotterdam. We hebben een hele gezellige dag gehad, kijk je mee? 

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Eenmaal in Rotterdam aangekomen scheen de zon al heerlijk! Hoe leuk zijn deze welkomst vlaggen!?

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Eenmaal binnen aangekomen stonden er twee flinke rijen voor de deur. Gelukkig waren we met 5 a 10 minuten binnen, best snel. Bij binnenkomst kregen we bovenstaand boekje mee. Erg handig, zo kon je meteen zien welke stands er allemaal waren en waar ze precies stonden. Er waren twee hallen met allemaal verschillende stands. Hal 1 bestond uit stands met een soort van “Ibiza stijl”.  Denk hierbij aan veel kleurtjes en leuke frutsels. Hal 2 bestond uit make-up, kleding, hebbedingetjes en echte kerst stands. Zoals kerstdorpjes en mooie accessoires.

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Bovenstaande foto’s heb ik gemaakt in de Ibiza hal. De hal was iets kleiner als de andere hal, maar net zo gezellig. Er was life muziek, de kinderen konden op de foto met een (kerst)paard, in de draaimolen en daarnaast was er genoeg eten te vinden.

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014De foto’s die je hierboven ziet heb ik gemaakt in de andere hal. Zoals je ziet is het echt mega groot en staan er ontzettend veel verschillende stands. Het ziet er erg sfeervol en gezellig uit.

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Er waren ook wat bekende merken aanwezig zoals Riverdale en Lucardi. Deze stands verkochten producten met veel korting, altijd mooi meegenomen!

Winter-Fair Ahoy Rotterdam 2014Het aanbod aan eten was erg goed geregeld. In elke hal was er genoeg eten te vinden, je kon natuurlijk ook even rustig gaan zitten. De wafels hierboven zagen er heeerlijk uit, gelukkig heb ik me kunnen in houden haha. Ik heb een hele leuke dag gehad en raad zeker iedereen aan om volgend jaar naar de Winter-Fair te gaan. Je kunt ook meedoen aan verschillende leuke workshops en ook voor mannen is het zeker leuk om mee te gaan! Zijn jullie dit jaar ook geweest?

Liefs, Suze.