Het is weer tijd voor een nieuwe winactie. Ik heb onlangs de 160 volgers op Bloglovin’ bereikt en daar ben ik ontzettend blij mee! Op deze manier kan ik iets voor jullie terug doen. Dit keer maken jullie kans op bovenstaande items van de nederlandse webshop Simbolismeeen super leuke sjaal, 1 paar oorbellen en een armband. Kijk snel verder wat je moet doen!
Over Simbolisme 
Op de webshop van Simbolisme vind je portemonnees, clutches en musthaves. Musthaves zijn fashion items die Simbolisme met jullie móét delen. Doordat Simbolisme in kleine aantallen inkopen zijn de items exclusief en variërend, je zult dus niet snel iemand met het zelfde item zien! Via deze webshop word  je op de hoogte gehouden van alle hot items. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze 3 items?
– Like Simbolisme op Facebook
– Volg Simbolisme op Twitter
– Volg Label of Suze op Bloglovin

– Like Label of Suze op Facebook
– Laat een comment achter met je naam+mail

Ik zou zeker alvast even een kijkje nemen op de site. Ze hebben ontzettende leuke tassen voor zeker een betaalbare prijs, ook de sieraden vind ik super leuk. Er is nu ook sale, dus dat is altijd erg aantrekkelijk haha! 
Over een week stuur ik de gelukkige winnaar een mail. Overigens maak ik deze ook bekend op Twitter en Facebook. Ook komt er binnenkort nog een leuke kortingscode voorbij van een erg leuke webshop, houd mijn blog dus goed in de gaten de aankomende tijd.
Liefs Suze.