Wereldkaart met kraslaag van de Hema | Label of Suze

Wereldkaart met kraslaag van de Hema | Label of SuzeMaanden geleden kocht ik twee van deze kokers. Een om er aan Anouk te geven als cadeautje en eentje voor mezelf. Toen ik in de Hema aan het rondlopen was kwam ik ze opeens tegen en ik dacht die moet ik meenemen. Het is een grote poster/wereldkaart met daarop een kraslaag, super leuk! 

Wereldkaart met kraslaag van de Hema | Label of SuzeZoals je hierboven kunt zien is hij aardig groot. Aangezien ik een hele kleine kamer heb, heb ik deze mooie poster helaas nog geen plekje kunnen geven. Ik heb gewoon geen ruimte om hem neer te zetten of op te hangen. Echt ontzettend jammer. Toch besloot ik er zelf ook eentje te kopen, aangezien ik het zo’n leuk idee vond van de Hema. Normaal zie je vaak wereldkaarten waar mensen dan een kruisje of punaise op zetten, om te zien waar ze allemaal al zijn geweest. Maar dit concept vind ik veel leuker. Gewoon lekker wegkrassen en dan komt er ook nog eens een leuk kleurtje tevoorschijn 🙂Wereldkaart met kraslaag van de Hema | Label of SuzeWereldkaart met kraslaag van de Hema | Label of SuzeHier even een close up van de poster. Zoals je ziet staat alles er duidelijk op vermeld en is het goed te lezen. Als je een laagje wegkrast komt dit leuke, felle kleurtje tevoorschijn. Als je wel genoeg plek hebt op je kamer, kan je de poster bijvoorbeeld in een mooie grote lijst stoppen en ergens neerzetten of ophangen. Lijkt mij super gaaf! Daarnaast is het ook leuk om deze poster cadeau te geven aan iemand, net zoals ik heb gedaan. De prijs weet ik niet meer precies, maar hij was helemaal niet duur. Wat vind je van deze leuke poster?

Liefs, Suze.