Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of Suze

Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeAfgelopen weekend had ik een feestje van mijn tante. Ze vroeg mij of ik wat foto’s wou maken op haar feestje, en natuurlijk wou ik dat graag. Ik was nog niet bekend met deze locatie, maar jeetje. Wat was het prachtig! Vandaar dat ik het graag met jullie wil delen. Kijk je mee? 

Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeWelgelegen – Stadscafé en Boothuis. Ik moet er wel even bij vertellen dat ik het restaurant (het Stadscafé) niet op de foto heb staan. Dat komt omdat er rond 20.00 uur in de avond nog veel mensen aan het eten waren. Een goede reden om nog eens terug te komen en het restaurant te fotograferen.

Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeWelgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeDe zaal (Boothuis) is perfect voor een feestje. Zoals je kunt zien ziet het er van binnen echt prachtig uit. Ik vind de stijl echt zo gaaf. Alles past perfect bij elkaar en er is niks op of aan te merken. Helemaal super! De bar ziet er echt heel gaaf uit, het hout waar de dranken in staan wat speels en de bar zelf lekker strak. Love it!

Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeWelgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeWelgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeHoe gaaf zijn deze (neppe) kaarsen? Super leuk effect om het plafond toch wat meer sfeer te geven.

Welgelegen - Stadscafé & Boothuis in Groenlo | Label of SuzeZoals je ziet is er buiten nog een prachtige veranda. Waar we de hele avond lekker buiten hebben gezeten. Via de veranda kijk je uit op het water waar enkele kleine bootjes in liggen. Je kunt namelijk met deze bootjes een kleine rondvaart maken door Groenlo. Super leuk! Dus mocht je eens in de achterhoek zijn voor een dagje je uit, of om lekker even op vakantie te zijn. Dan raad ik je zeker aan om even hier een hapje te eten. Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast over deze locatie en kom zeker nog eens terug om wat te eten in het restaurant. En om foto’s te maken natuurlijk.

Liefs, Suze.