DSC_0200Vorige week plaatste ik een bestelling op de website webprint.nl. Ik bestelde op deze site namelijk een foto op plexiglas. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Kijk je mee? 

DSC_0201Tegenwoordig heb je ontzettend veel manieren en technieken waar je een foto op kan laten drukken. Bij webprint.nl bieden ze verschillende mogelijkheden. Een foto op canvas, aluminium, hout, plexiglas, forex, fotobehang en ga zo nog maar even door. Heel veel mogelijkheden dus! Toevallig heb ik een hele tijd geleden een foto laten drukken op hout, dus nu was een ander materiaal aan de beurt. Ik besloot voor plexiglas te gaan, aangezien het resultaat daarvan er erg goed uit zag bij de voorbeelden op de site.

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling in huis (het weekend zat er nog wel tussen). Mijn foto was erg goed verpakt tegen beschadiging en zat dus in een erg grote doos. Zoals je hierboven kunt zien zat er nog een extra beschermlaagje over de foto heen, heel fijn!

DSC_0202Wat erg handig is, is het onzichtbare aluminium ophangsysteem gemonteerd aan de achterkant. Hiermee kun je hem zelf dus bevestigingen op de plek waar jij hem graag wilt neerhangen. Er waren 2 verschillende mogelijkheden qua plexiglas. 1: Je kon er namelijk voor kiezen voor een wit beschermlaagje over de foto, deze beschermlaag laat licht door, waardoor je meer diepte krijgt. Dit was de standaard uitvoering. Daarnaast kon je ook kiezen voor optie 2: Een blocking folie over je foto. Dit houdt licht tegen, waardoor kleuren en contrasten in je foto intenser worden. Dit was de luxe uitvoering.

DSC_0206DSC_0209Daar is ‘ie dan! Ik heb zelf gekozen voor de luxere uitvoering waardoor de kleuren intenser worden. De foto die ik heb uitgekozen om te laten bedrukken heb ik vorig jaar in Londen gemaakt, nog steeds vind ik de foto ontzettend gaaf en daardoor besloot ik hem af te laten drukken als herinnering en als mooie decoratie aan de muur. Het resultaat vind ik echt ontzettend gaaf!! Wat ben ik hier blij mee zeg. De kleuren komen er heel mooi uit, vooral het rood en als je de foto neerlegt lijkt het soms net 3D haha. Super!

DSC_0210Zoals je ziet is de foto geprint op 5 mm dik plexiglas. Niet te dik en niet te dun. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden over webprint.nl en wat helemaal fijn is is dat ze ontzettend veel diversiteit hebben. Je kunt dus bijvoorbeeld net als mij een foto laten afdrukken op glas. Maar daarnaast kun je ook kaartjes bestellen, kalenders en agenda’s en zijn er ook ontzettend veel accessoires. Zeker een bezoekje waard dus! Wat vinden jullie van mijn foto decoratie?

Liefs, Suze.

*