Verzorgingsproducten Newpharma – Review

Sinds een lange tijd heb ik vandaag eindelijk weer een review voor jullie! Ik ontving van Newpharma een super leuk pakketje met allemaal fijne producten voor mijn huid. Lees je mee? 🙂Kennen jullie Newpharma eigenlijk al? Het is de eerste Belgische online apotheek dat werd opgericht in 2008. Ze verkopen meer dan 30.000 producten en ze leveren binnen 24 uur in België. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jouw product niet kunt vinden op de site, er is namelijk genoeg!Ga er maar rustig voor zitten, want ik ontving veel producten, dus we zijn voorlopig nog niet klaar haha. We beginnen met deze body scrub van Nuxe. Ik heb deze nu al een tijdje en ik ben er ontzettend enthousiast over. Het is een super fijn product die je een tot twee keer in de week kunt aanbrengen op een vochtige huid. Daarna spoel je het af en je huid voelt heel zacht aan. Naast huidverzorgingsproducten zat ook deze mascara in het pakketje. Het is een mascara van La Roche-Posay en het is een mini formaat. Ideaal om mee te nemen tijdens een avondje uit in je tas. Het is de volume mascara met een zacht borsteltje. Deze mascara zorgt er dan ook echt voor dat je wimpers een stuk verlengd worden 🙂 Dit zijn twee fijne bodylotions van Eucerin en Eubos. Allebei hebben ze een fijne structuur. Ze voelen goed aan! Daarnaast trekken de cremès snel in je huid, waardoor er geen plakkerig laagje achterblijft. Alle producten die ik heb ontvangen zijn voor een droge en gevoelige huid. Ook voor andere huidtypen staan er genoeg producten online bij Newpharma.Deze spray van Vichy kun je op je huid spuiten. Eventjes laten inwerken en vervolgens je huid droogdeppen. Het is een heerlijke verzorging voor je huid. Ik doe dit zowel in de ochtend als in de avond. Het werkt heel fijn 🙂Dit product heb ik nog niet kunnen testen, maar ik ben erg benieuwd hoe dit product werkt voor mijn huid. Hopelijk kan ik het de volgende keer na mijn vakantie testen.Deze nachtcrème van Vichy ruikt heerlijk. Daarnaast voelt hij heerlijk aan en werkt hij goed voor mijn huid. Ondanks dat ik een droge huid heb, trekt hij goed in en verzorgd hij mijn huid goed. Dit is een reinigende douche gel-olie van Vichy die de lichaamshuid hydrateert, maakt en laat stralen. Daarnaast zorgt het ook voor de nodige mineralen die je huid zeker kunt gebruiken 🙂 Dit is reinigingswater van Uriage. Deze heb ik niet getest, aangezien mijn huid niet goed reageert op wattenschijfjes. Wie weet kan ik iemand anders hier blij mee maken 🙂Tot slot heb ik deze kalmerende verzorging van Bioderma ontvangen. Dit is een verzorgingsproduct dat weer een gezonde en comfortabele huid creëert. Irritaties worden hiermee onmiddellijk gekalmeerd.Dit waren alle producten die ik heb ontvangen via Newpharma. Ik ben blij verrast door de producten en een aantal producten gebruik ik dan ook regelmatig. Ik ben benieuwd. Kenden jullie deze webshop al? 🙂

Liefs, Suze.

Leave a Comment