Tips voor het versnellen van jouw ochtendritueel

Tips voor het versnellen van jouw ochtendritueelWanneer mensen vragen aan wat voor sport jij doet, zeg jij zonder twijfel ‘opstaan’. Als iets jou veel energie kost, is het wel ’s ochtends je warme nestje verlaten. Jij en de snooze button op je telefoon zijn dan ook behoorlijk goede vrienden geworden in een korte tijd. Deze vriendschap resulteert in slechts een klein half uurtje aan tijd dat je over houdt voor je dagelijkse beautyritueel. Dit is vaak net te weinig tijd om onder de douchte te springen, je make-up te doen, je haar in model te brengen en je outfit te bepalen. Maar geen paniek, met de onderstaande tips wordt jouw dagelijkse beautyritueel een stuk versnelt waardoor je dagelijks fris en fruitig voor de dag komt.

Preparation is key
Om ervoor te zorgen dat jij ’s ochtends kunt genieten van een paar extra minuutjes ‘snooze time’, is enige voorbereiding vereist:

 • Ordenen
  Wanneer ’s ochtends de ‘beauty lade’ opengaat, verdwijn je in een oase van chaos. Overal liggen potjes, flesjes en tubes door elkaar heen en juist het ene potje dat je nodig hebt is natuurlijk weer nergens te bekennen. Een tip is om je beautyproducten van tevoren te ordenen op het soort product om deze stressvolle zoektocht te voorkomen. Hiermee bespaar je jezelf kostbare minuten in de ochtend.
 • Outfit of the day
  Gemiddeld genomen is een vrouw ruim 20 minuten aan tijd kwijt om een outfit uit te kiezen. ’s Ochtends kan dit behoorlijk wat stress met zich meenemen, aangezien de klok helaas niet wacht op jouw kledingcrisis. Leg daarom de avond van tevoren vast je outfit klaar. Zo heb je ruim de tijd om de juiste kleurencombinaties te maken in je outfit, maar ook je accessoires zoals je tas of je Asus ZenPad 10 Z300M hoes.
 • Nachtrust
  We zijn allemaal maar wat blij met ons voorraadje aan beautyproducten, maar een van de belangrijkste beautyproducten hebben we zelf in de hand: een goede nachtrust. Stop dus dagelijks iets eerder met het appen van je vrienden, sla je booktype U Feel Lite case dicht en duik heerlijk op tijd je bedje in. In de tijd dat jij slaapt, neemt je lichaam de tijd om je huid te herstellen en huid- en haarcellen te vernieuwen. Een dagelijkse gratis beautybehandeling, ideaal!

Tips voor het versnellen van jouw ochtendritueel

Beauty time
Om ervoor te zorgen dat jij op tijd en verzorgd de deur uitstapt, zijn er bepaalde tijdbesparende beautyproducten die je hierbij helpen:

 • Droogshampoo
  We kennen allemaal het dilemma: eigenlijk is je haar te vet om aan de buitenwereld te vertonen, maar de tijd om een douche te nemen is er niet. Droogshampoo is hiervoor een ideaal middel. Spray de shampoo in je haar, laat het even intrekken en borstel de shampoo vervolgens door je haar. Niemand zal ook maar opmerken dat je vet haar hebt. Uiteraard maakt deze shampoo je haar niet daadwerkelijk schoon, dus las ’s avonds wel even een douchemomentje in.
 • Bodylotion
  Bodylotion heeft zowel een verzorgende als verfrissende werking. Het verzacht je huid en laat het fris aanvoelen. Met behulp van dit product in combinatie met de droogshampoo stel je de douchebeurt nog een dagje uit.
 • 2-in-1
  De welbekende 2-in-1 producten zijn de helden van de afdeling beautyproducten. Deze producten helpen je een stuk sneller door je beautyritueel heen. BB-cream verzorgt je huid met een hydraterende werking en werkt direct ook als foundation. Ook een concealer en serum in één is een ideaal middel om je wallen te verbergen en direct je huid te verzorgen.  Daarnaast heb je colorsticks die zowel je lippen als je wangen een kleurtje te geven. Genoeg keuze uit het 2-in-1 assortiment om je ochtendritueel te versnellen. Wil je gedurende de dag met regelmaat even je look bijwerken? Dan is een glas screenprotector met spiegelend effect (voor op je smartphone) iets voor jou! Zo heb je altijd een spiegel bij de hand en zie je er elk moment van de dag op en top uit.

Met de bovenstaande tips ben je in mum van tijd ‘ready to go’ en kun je blijven genieten van je snooze button in de ochtend. Wat zijn jouw trucjes om ’s ochtends zo snel mogelijk klaar te zijn?

Leave a Comment