Label of SuzeVandaag is het tijd voor mijn eerste tag! Deze tag heeft 15 vragen die normaal niemand aan je zou vragen. Benieuwd wat mijn antwoorden zijn?

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht? Ik slaap met mijn kledingkast dicht, daarnaast heb ik ook nog sinds kort een kledingrek in mijn kamer staan.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels? Nee, dat ik heb ik volgens mij nog nooit gedaan. Ik heb zelf altijd al kleine shampoo flesjes bij me als ik 1 nachtje of 2 nachtjes overnacht in een hotel. Erg makkelijk om mee te nemen.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt? Haha, dat is mijn hobby.. Nee grapje, tuurlijk niet.

4. Gebruik je to-do lijstjes? Ja, voor mijn blog maar ook voor school. Dat werkt erg goed, ik hou me er ook altijd aan 🙂

5. Heb je sproeten? Nee helaas 🙁 Had ik ze maar haha, ik vind het leuk staan!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast? Dat is al een aantal jaar geleden toen ik uitging met wat vrienden. We moesten ongeveer een halfuur fietsen en we hadden van te voren al ingedronken. Nou op een gegeven moment moesten alle meisjes zo nodig plassen dat we even een plas pauze hebben gehouden haha.

7. Hoe groot is je bed? Mijn kamer is ontzettend klein, er zou überhaupt geen 2 persoonsbed inpassen haha. Dus ik heb gewoon een standaard bed.

8. Ben je lui? Nee. Bijna alle vrije tijd die ik heb gebruik ik om te werken aan mij blog, met vriendinnen af te spreken of om te werken.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert? Dat ik nog een beetje ziek ben en vrijdag op vakantie ga, ik hoop echt dat ik dan weer helemaal beter ben!

10. Kauw je op pennen en potloden? Ja, heel vies eigenlijk. En ik weet ook niet waarom ik dat doe haha. Maar het gaat gewoon automatisch.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was? Nee, gelukkig niet haha. Dat zou niets voor mij zijn geweest.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms? Heel af en toe, niet heel erg vaak. Maar sommige van vroeger blijven wel gewoon heel leuk!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt? Vroeger deed ik dat altijd, maar nu eigenlijk nooit meer haha.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is? Ja, volgens mij doe ik dat best vaak.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? Ja, dat heb ik 1 uurtje voordat ik moest afrijden geleerd!

Iedereen mag deze tag overnemen, laat het even weten bij de reacties als je hem het overgenomen. Dan kan ik ze lezen 🙂 Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.