Label of Suze - Badpak Lascana

Afgelopen zondag hebben we kunnen genieten van heerlijk weer! Heb jij ook nog van de zon genoten? Voorlopig zijn de vrije dagen voorbij en zullen we moeten wachten op de zomervakantie. Voor mij nog een aantal weken werken en dan ga ik heerlijk, samen met Hans, op vakantie naar Kos. We kijken er echt naar uit en hebben zin in zomers weer haha 🙂Aangezien ik nogal kieskeurig ben wat betreft bikini’s en badpakken ging ik dit jaar al ruim op tijd op zoek naar een fijn en comfortabel badpak bij LASCANA voor mijn aankomende vakantie.

Eigenlijk was ik nooit zo van de badpakken en vond ik bikini’s altijd een stuk fijner. De laatste jaren is een badpak niet meer weg te denken en zijn saaie badpakken ook zo goed als verdwenen. Tegenwoordig zie je ze overal voorbij komen in leuke kleuren en diverse printjes. Naast dat een badpak fijn moet zitten, vind ook ik het erg belangrijk dat hij er leuk uit ziet 😉 Tijdens mijn vorige zomervakantie kwam ik erachter hoe fijn het is om een badpak te dragen. Je combineert het makkelijk met een shortje, rokje of jurkje, waardoor je snel een leuke outfit kunt creëren.

Label of Suze - Badpak Lascana

Het werd dus tijd om er een badpak bij te zoeken, zodat ik deze zomer meer kan combineren! Een ding wist ik al zeker, ik wou graag een zwart badpak, aangezien ik dit altijd een mooie basic vind en ik al bikini’s heb in leuke printjes en kleurtjes. Ik ging op zoek bij H&M, ZARA en de Hünkemoller, maar uiteindelijk kwam ik bij LASCANA terecht! Via hun website hebben ze een groot en uitgebreid assortiment aan badkleding. Wat ik zelf erg prettig vond is dat ik kon filteren op kleur en padding, hierdoor kwam er meteen een fijne selectie naar voren waar ik uit kon kiezen.

Mijn oog viel meteen op dit prachtige, zwarte badpak met bodyforming en soft cups. Ik vind het persoonlijk fijn als een badpak goed aansluit. Je kunt bij het kiezen voor de juiste maat gewoon je maat aanhouden die je normaal ook hebt qua BH’s. Bij mij zat deze maat namelijk perfect 🙂 Wat ik zo mooi vind aan dit badpak is de zijkant dat laag is uitgesneden onder je armen. Daarnaast heeft het badpak een mooie V-hals die niet te laag is, maar er voor zorgt dat het badpak net wat charmanter oogt. Ik kan niet wachten om het badpak te gaan dragen, nog heeeel eventjes wachten!

Label of Suze - Badpak Lascana

Heb jij al zin in de zomer en heb jij al een badpak gescoord? 🙂

Liefs, Suze.