Suède tops | Label of Suze

Vanavond vier ik mijn verjaardag voor vrienden en familie. Natuurlijk was ik op zoek naar een leuke outfit. Uiteindelijk kocht ik deze twee tops en ik zit nog te twijfelen welke ik aan ga doen! Suède tops | Label of SuzeSuède tops | Label of SuzeIk was er voor dit jaar al snel uit dat ik gewoon een broek wou dragen, maar dan met een leuke top en mooie hakken. De hakken die ik ga dragen kocht ik een tijdje geleden bij de Primark 🙂 Alleen wat moest ik er nou op gaan dragen? Het wordt vandaag een beetje wissel vallend weer, maar de temperatuur is goed. Deze tops hebben beide een drie kwart mouw. Ideaal! Niet te warm en niet te koud. Suède tops | Label of SuzeDe tops kocht ik in een winkel hier in de buurt. Ze kostte €17,-. Vandaar dat ik ze in twee kleuren mee nam, omdat ik eigenlijk gewoon niet kon kiezen haha. Zoals je ziet is de achterkant wat langer en sluit de top aan de bovenkant mooi strak aan. De tops zitten strak om je lichaam heen, maar er zit wel een mooi model in! Suède tops | Label of SuzeDan nu de grote vraag. Welke vinden jullie dat ik moet gaan dragen vanavond? Want ik twijfel eigenlijk nog steeds haha… Misschien neig ik toch meer naar de crème kleur. Wat denken jullie? 🙂

Liefs, Suze.