Suède jumpsuit met koordjes | Label of Suze

Suède jumpsuit met koordjes | Label of SuzeAl weer een tijdje is de suède trend helemaal in, tegenwoordig zie je ook de koordjes steeds vaker terug komen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe korte jumpsuit zien wat echt liefde op het eerste gezicht was. Alleen de kleur vind ik al prachtig! Suède jumpsuit met koordjes | Label of SuzeSuède jumpsuit met koordjes | Label of SuzeWihoeee, daar is ‘ie dan. Hij ziet er niet alleen ontzettend zacht uit, hij is het ook nog eens. Heerlijk zacht met lange mouwen die iets uitlopen aan de onderkant. Ik heb gekozen voor een maat S, die bij mij perfect aansluit. Vooral de koordjes aan de voorkant vind ik zo ontzettend leuk. Maakt het toch allemaal wat speelser. Suède jumpsuit met koordjes | Label of SuzeZo ziet ‘ie er in zijn geheel uit. Lief toch?! Ik vind hem schattig haha. Het broekje lijkt op de linkerfoto heel kort en klein, maar dat valt gelukkig mee hoor 😉 Waarschijnlijk ga ik hem met de feestdagen dragen met een leuke panty en hakken er onder. De jumpsuit vind je hier. Wat vinden jullie?

Liefs, Suze.