Stijlvol en betaalbaar - Dekbedovertrek HEMA | Label of Suze

Stijlvol en betaalbaar - Dekbedovertrek HEMA | Label of SuzeVroeger dacht ik er eigenlijk nooit over na. Als ik een leuk, kleurrijk dekbedovertrek zag dan ging ‘ie mee naar huis. Sinds dat ik mijn slaapkamer heb omgetoverd tot een wit paleis, besloot ik ook om mijn dekbedovertrekken maar eens uit te zoeken. Al die felle kleuren vond ik er namelijk niet zo mooi meer bij passen. Stijlvol en betaalbaar - Dekbedovertrek HEMA | Label of SuzeIk liep in de Hema en was op zoek naar een nieuwe agenda. Natuurlijk ging ik niet alleen met die agenda naar huis, maar ook me kaarsen, kleine hebbedingetjes en deze mooie dekbedovertrek. Ze hadden bij de Hema in mijn dorp heel veel verschillende patroontjes en ook in veel verschillende formaten. Eigenlijk was er nog heel veel keus. Ik vond het moeilijk kiezen, maar besloot toch deze grijze mee naar huis te nemen. Hij kostte nog maar €15,- en het formaat is 200 x 200 cm.Stijlvol en betaalbaar - Dekbedovertrek HEMA | Label of SuzeDoordat mijn kamer nu helemaal veranderd is, past dit dekbedovertrek er echt heel erg mooi bij. Zoals je ziet ligt mijn sprei er nog bij bovenop en past het perfect bij elkaar, zo is mijn kamer een geheel. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en kan voorlopig weer even voor uit 🙂 Waar kopen jullie altijd een dekbedovertrek?

Liefs, Suze.