Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of Suze

Vorige week vrijdag 25 november is Søstrene Grene geopend in Enschede. Ik had het geluk om bij de opening te zijn en ik ging met een prachtige goodiebag naar huis 🙂 Benieuwd naar meer van deze leuke winkel? Lees dan snel verder. Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeSøstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeMisschien zullen sommige denken, Søs wat? Ja ik heb stiekem ook nog steeds moeite om de naam uit te spreken 😉 Hier even wat extra informatie. Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 125 winkels in 11 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met ethische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen, en zal nooit duurder zijn dan nodig is. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar dingen worden gemaakt en creativiteit wordt aangemoedigd.

Klinkt goed toch! Ik kende deze winkel al een tijdje. Ik ben een aantal keer in Amsterdam al bij deze winkel naar binnen gelopen en ik word er altijd zo blij van. Super leuke en mooie hebbedingetjes. Goede kwaliteit, lage prijs en unieke producten 🙂Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of Suze Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeZoals ik al eerder zei, ik kreeg een hele leuke goodiebag mee naar huis. En wat voor een! Hierboven heb je al wat producten kunnen zien. De goodiebag was echt goed gevuld en daarnaast helemaal in de kerstsferen. Wat mij betreft mag de kerst nu al lekker beginnen 🙂Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeNaast kerstkaartjes, verpakkingspapier, een mooi blik en lint, kreeg ik ook bovenstaande agenda. Een heel fijn formaat en makkelijk om mee te nemen in je tas 🙂 Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeHoe leuk zijn deze kerstmannetjes. Heel schattig om in je boom op te hangen of om ergens mee te decoreren. Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeDeze metalen hangers kwamen helemaal goed van pas. Ik had er net wat nodig! Ze zijn lekker dun, maar wel heel stevig. Ook de hoofdmassage spin komt op het juiste moment. Zo fijn om daar even mee te ontspannen in de avond 🙂 Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeNaast al deze mooie cadeautjes en producten kreeg ik ook snoep en een pepermix mee naar huis. Je kunt bij Søstrene Grene ook terecht voor specerijen en heerlijk drop en snoep 😉 Søstrene Grene geopend in Enschede | Label of SuzeDeze mini kerstboom en het verpakkingsdoosje hebben al een mooie plek gekregen op mijn kamer. Ik ga nu lekker genieten van al deze producten met een heerlijk kopje citroen, munt thee! Ik raad jullie zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Søstrene Grene. Een prachtige winkel met unieke producten. Voor een lage prijs heb je al iets heel leuks in huis 🙂 Ik ben fan!

*De lightbox is niet te koop bij Søstrene Grene. Die kocht ik bij een andere winkel!

Liefs, Suze.