Sneaker inspiratie: Nike Air Max 720 | Label of Suze

De herfst is in volle gang en de afgelopen dagen hebben we echt ontzettend veel regen gehad. Stiekem heb in nu alweer zin in het voorjaar en blijf ik zolang het nog kan, oftewel: zolang het nog niet vriest en sneeuwt 😉 lekker sneakers dragen. Vandaag neem ik jullie mee in een artikel over de Nike Air Max 720.

Nike sneakers blijven mijn favoriet. De fit van deze schoenen vind ik ontzettend fijn, ik kan er lang op lopen en daarnaast hebben ze gewoon hele toffe modellen. Naast sneakers die ik dagelijks draag, sport ik ook op Nike sneakers doordat het voetbed erg stevig is en veel steun voor mij biedt. De Nike Air Max 720 is dè sneaker van 2019 en is niet meer weg te denken. De schoen is helemaal van nu 🙂 Deze prachtige schoen is voorzien van een volledige luchtlaag in de zool dat me qua uitstraling doet denken aan een “retro” model met dikke zolen die ik vroeger als kind droeg.

Sneaker inspiratie: Nike Air Max 720 | Label of Suze

De Nike Air Max 720 zijn verkrijgbaar in diverse modellenkleuren en uitvoeringen. Nike heeft tot nu toe de grootste Air unit gebruikt bij de Max 720, waardoor de Air unit over de gehele lengte van de buitenzool loopt. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk op deze schoenen kunt lopen. Het golfachtige design van de sneaker zie je in 2019 niet alleen terug bij schoenen maar ook bij diverse kleding komt dit terug. De golven aan de bovenkant en aan de zijkant van de schoen zorgen voor een eigentijds en uniek uiterlijk dat makkelijk te combineren is met andere designs in bijvoorbeeld je kleding.

Zelf ben ik vooral fan van de witte sneaker. Deze oogt neutraal, is makkelijk te combineren en je wordt niet afgeleid door lompe, lange veters. De dunne veters in de schoen zorgen voor een subtiele twist dat perfect past bij het strakke design. Ik ben helemaal fan! Ondanks het (slechte) weer blijf ik nog eigenwijs sneakers dragen 😉 Hou je meer van kleur? Bij sportshowroom vind je de Nike Air Max 720 in een overzicht. Het gaat lastig worden om een favoriet te kiezen. Van welke kleur ben jij fan? 😉

Liefs, Suze.