Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of Suze

Via Smartphonehoesjes.nl kreeg ik allemaal leuke producten opgestuurd die ik jullie vandaag ga laten zien in deze review.De maand van alle feestdagen, gezelligheid, lichtjes en kerstbomen is weer begonnen. Elk jaar kijk ik er weer naar uit. Bij feestdagen horen natuurlijk ook cadeautjes 😉 Kijk je mee? Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeSmartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeIk ontving een hele toffe goodiebag met onder andere #GETITCOVERED producten en daarnaast ook een aantal producten die ik zelf mocht uitkiezen. Zelf koos ik een screenprotector voor mijn iPhone SE uit. Dit was hard nodig kan ik je vertellen 😉 Het is een glasplaatje die je makkelijk zelf kunt aanbrengen. In de goodiebag zaten ook iPhone oordopjes die ook zeker van past kwamen. Ik bedoel, hoe vaak ben je die oortjes wel niet kwijt? Altijd fijn om een back-up te hebben toch!Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of Suze Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeHoe leuk zijn deze Fashionchick Rockstars & Rebels Patches? Zo leuk om je mobielhoesje mee op te vrolijken of ergens anders op te plakken natuurlijk. Daarnaast ook ontzettend leuk om een vriendin cadeau te doen. Misschien een leuke tip voor de feestdagen die eraan zitten te komen?Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of Suze Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeOoh jongens wat ben ik hier blij mee. Oordopjes voor tijdens het sporten! Hoe handig is dit? Ik heb hier al zo vaak naar staan kijken en nu ontving ik ze via smartphonehoesjes.nl. Na de feestdagen ga ik ze dan natuurlijk ook uitgebreid uittesten (sportschool ik kom eraan) 😉 Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of Suze Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of Suze Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeDan zat er nog een heel fijn en leuk product in de goodiebag. Namelijk deze Activity tracker. Ook deze gaat in het nieuwe jaar mee naar de sportschool. Ik heb hem nu ook al dagelijks om gehad en getest en ik moet zeggen het werkt ontzettend fijn. Je download de Veryfit 2.0 app en daarop wordt alles geregistreerd. Zoals het aantal stappen dat je zet, je hartslag, de calorieën die je verbrandt en ook het aantal uur dat je slaapt in de nacht. Heel fijn en uitgebreid!

Daarnaast is het heel fijn dat er genoeg gaatjes in het bandje zitten, waardoor je hem zelf kan verstellen. Ik heb vaak het probleem dat deze bandjes te groot zijn voor mijn pols, maar deze zit echt perfect! Ook de kleur vind ik heel tof 🙂Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeZo blij ben ik met het laatste product die in de goodiebag zat. Namelijk deze powerbank van #GETITCOVERED. Eindelijk een stijlvolle powerbank 😉 De kleur vind ik heel mooi en daarnaast is het formaat ook echt perfect. Handig om mee te nemen en niet te zwaar. Ook laadt hij snel op en daarnaast zitten er genoeg snoertjes bij voor elke mobiel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem met je iPhone niet kan opladen. Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeNaast telefoon accessoires en producten kun je natuurlijk ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Natuurlijk ook leuk om te geven met de kerstdagen. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien op de site, wat ik wel snap 😉 Dan kun je natuurlijk ook een cadeaukaart cadeau geven. Dat is altijd leuk!Smartphonehoesjes.nl - review #getitcovered | Label of SuzeTot slot heb ik nog iets leuks voor jullie. Gebruik de hashtag #GETITCOVERED en maak kans op €50,- shoptegoed. Dat is altijd het proberen waard toch? Ik ben in ieder geval ontzettend blij met alle producten die ik heb mogen ontvangen en ga goed de maand december in. Wat vinden jullie van deze producten?

Liefs, Suze.