Dit jaar heb ik vier keer sinterklaas gevierd, en ik wil jullie graag mijn super leuke cadeautjes laten zien wie ik heb gekregen! Als eerste vierde ik op 5 december met mijn familie sinterklaas. We deden met lootjes, en mijn vader had mij! Die week erop vierde ik sinterklaas met mijn voetbalteam, waarbij we een dobbelspel deden het was echt een super gezellige avond! Afgelopen maandag vierde ik met vriendinnen ook sinterklaas. We gingen gourmetten en deden verder niet aan cadeautjes. En afgelopen woensdag heb ik voor de laatste keer dit jaar sinterklaas gevierd met andere vriendinnen (van school). En nu staat de kerstboom alweer bij ons thuis haha! Wat gaat het toch snel. Kijk je mee? ๐Ÿ™‚


Met mijn voetbalteam met het dobbelspel won ik deze leuke kaartenstandaard met sterretjes, ik weet zeker dat ik hier leuke kaartjes in ga bewaren! Ik heb er namelijk nog veel van concerten wie ik er mooi kan inzetten.ย Ook won ik met het dobbelspel deze leuke en schattig lichtjes, ze staan op mijn kaptafel op mijn slaapkamer! Gezellig!

De chocolade reep, en met maskertje won ik ook met het dobbelspel. Heeft iemand dit maskertje toevallig al uitgeprobeerd? Ik ben heel benieuwd namelijk of hij goed werkt ๐Ÿ™‚ De cadeaubonnen en de kettingen kreeg ik van mijn vader. Erg leuk!ย 

Wat ben ik blij met deze laatste vijf (eigenlijk zes) cadeautjes, de bovenste foto van het plankje met de tekst hoort hier ook nog bij. Deze cadeautjes kreeg ik woensdag avond van een vriendin. Ik kan niet kiezen wat ik het leukste vind want ze zijn allemaal echt super. Helemaal mijn stijl en ik hou van de geur vanille! De kaarsjes heb ik allemaal al opgebrand haha oeps.. En de Budha heeft een erg mooi plekje gekregen!

Dit waren mijn cadeautjes, waar ik ontzettend blij mee ben! Wat is jullie favoriet?
Liefs Suze.