Shoplog | Primark & Famous - Label of Suze

Shoplog | Primark & Famous - Label of SuzeDe afgelopen tijd kocht ik weer wat kleding! Eindelijk weer eens tijd voor een shoplog. Ik probeer tegenwoordig minder kleding te kopen haha, maar het blijkt toch lastiger dan gedacht. Shoplog | Primark & Famous - Label of SuzeDe kleding die je hierboven ziet kocht ik in Arnhem. Samen met Anouk ging ik gezellig een dagje winkelen 🙂 Shoplog | Primark & Famous - Label of Suze Shoplog | Primark & Famous - Label of SuzeLaten we beginnen met deze mooie trui. Tegenwoordig vind ik de kleur grijs echt ontzettend mooi! Het is makkelijk te combineren en ik vind het ook mooi bij mijn haarkleur passen. Deze trui kocht ik bij Famous. Het heeft een mooie V-hals, maar is niet te diep. Daarnaast is de achterkant wat langer dan de voorkant en zitten er aan beide zijkanten een split. De trui heeft lange mouwen en valt lekker los. Hij zit heerlijk en is lekker warm!Shoplog | Primark & Famous - Label of Suze Shoplog | Primark & Famous - Label of SuzeIk was al ontzettend lang op zoek naar een shirtje met korte mouwen en een colletje. Nergens kon ik het vinden. Gelukkig vond ik dit leuke shirtje met streepjes bij de Primark voor maar €5,-. Echt een koopje 😉 Zoals je ziet is het shirtje van een rib stof, dus hij sluit erg strak aan. Shoplog | Primark & Famous - Label of Suze Shoplog | Primark & Famous - Label of SuzeHier ben ik het meeste blij mee. Dit prachtige vest of jas. Ook deze komt van de Primark! Ik heb voor maat 34 gekozen, aangezien ze best groot uitvielen. Vooral het patroontje vind ik echt ontzettend leuk, daarnaast zit hij heerlijk en heeft hij ook wat schoudervulling. Daar zie je verder niets van 🙂 Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Liefs, Suze.