Shoplog & outfits | Sans-online | Label of Suze

Shoplog | Sans-online | Label of SuzeIk kan niet wachten om weer t-shirts te gaan dragen. Helaas zal ik dit nog even gaan duren, dus voorlopig blijven de truien nog gewoon aan mijn kledingrek hangen! Vandaag laat ik jullie twee nieuwe shirtjes zien die ik ontving via Sans-online. Shoplog | Sans-online | Label of SuzeVroeger had ik een periode dat ik helemaal gek was op streepjes. Na een tijdje was ik dat zat en deed ik al mijn shirtjes met streepjes weg. Tegenwoordig ben ik weer helemaal gek van streepjes. Dik, dun, horizontaal, verticaal. Ik vind het zo leuk staan! Het staat heel nonchalant en daarnaast is het gewoon heel makkelijk om te combineren.Shoplog | Sans-online | Label of SuzeHet linker shirtje heeft een overslag aan de voorkant. Super leuk 🙂 Het shirtje sluit mooi aan en ik draag het in mijn broek. Daarnaast is de stof lekker warm en zit het shirtje heel erg fijn! Het rechter shirtje valt lekker los en de onderkant loopt mooi rond. Vooral de kleur vind ik heel erg gaaf! Perfect voor aankomende lente haha. Voor nu ga ik het shirtje gewoon dragen met een jasje eroverheen! Wat vinden jullie van de shirtjes?

*

Liefs, Suze.