Shoplog - Label of Suze

Shoplog - Label of SuzeHet is eeeeeeindelijk echt zomer in Nederland. Wat ben ik hier blij mee zeg. Ik heb gisteren voor het eerst “echt” kunnen genieten van het zomerse weer. Denk hierbij aan zonnen, in ons opblaas zwembadje en nog meer zonnen. Hier kan ik wel aan wennen. Vandaag heb ik voor jullie een shoplog, kijk je mee? 

Shoplog - Label of SuzeIn de afgelopen weken ben ik al een aantal keren een dagje weg geweest. Een dag naar Volendam, winkelen in Amsterdam maar ook gewoon even spontaan de stad in bij mij in de buurt. Natuurlijk kon ik tijdens die dagjes weg niet met lege handen thuiskomen en heb ik dus weer nieuwe items ingeslagen.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeIk begin maar meteen met deze prachtige hakken. Inmiddels weten jullie wel dat ik een schoenentik heb en zoals je hierboven hebt kunnen zien komen er 2 paar schoenen voorbij in deze shoplog. Ik durfde het bijna niet meer aan jullie te laten zien, maaar ik heb een (goede) reden hiervoor. Ik besloot om al mijn schoenen maar eens grondig uit te zoeken en ik heb dus een aantal schoenen weg gedaan. Deze beide schoenen kocht ik in de sale en deze hakken kocht ik voor een goed doel namelijk: mijn diploma uitreiking. En mijn diploma uitreiking is vandaag. Jullie zullen binnenkort mijn outfit hiervan zien.

Nu verder over deze prachtige hakken. Mijn outfit voor mijn diploma uitreiking is een jumpsuit. Dat verklap ik al vast. Alleen, ik had hier eigenlijk niet echt de perfecte hakken bij. Ik besloot dus online bij de Mango deze prachtige hakken te bestellen voor (nog maar) €17,-. Ze zitten perfect en ik vind ze zo mooi.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeOm meteen maar met het tweede paar schoenen in huis te vallen… Ik kocht deze enkellaarsjes bij Invito in de sale. Voor mijn verjaardag had ik namelijk een aantal fashioncheques gekregen en deze kwamen heel goed van pas. Ik weet de prijs niet meer precies van deze schoenen. Maar het zal rond de €50,- zijn geweest.

Het zijn een wat nettere, klassiekere laarsjes die perfect onder een strakke skinny of net jurkje passen. En zulke laarsjes had ik dus nog helemaal niet. Wat ik zo leuk is aan deze schoenen, is dat ze in een soort van punt naar voren lopen. Ik hou altijd wel van een beetje “aparte” schoenen, dus dat komt helemaal goed van pas.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeHoeden. Ze staan je, of ze staan je niet. Ik dacht zelf altijd dat ik bij de laatste categorie hoorde. Totdat ik een tijdje geleden (voor een filmpje die binnenkort online komt) een hoed op kreeg. Het stond eigenlijk helemaal niet zo heel gek. Vanaf dat moment was ik verkocht. Ik moest en zou een hoed hebben. Ook hierbij kwamen de fashioncheques goed van pas. Deze hoed kocht ik ook bij de Invito voor ongeveer €20,-. Ik kan niet wachten om hem te dragen aankomende herfst.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeEen rosé gouden horloge stond al lang bovenaan mijn wishlist. Bij de H&M wist ik het allerlaatste exemplaar te scoren. Me happy! Goud vind ik zelf nooit zo’n mooie kleur en het staat ook niet bij mij. Vandaar dat ik daar bijna nooit sieraden van draag maar altijd zilveren. Maar rosé goud vind ik echt een prachtige kleur en ik ben dan ook heel erg blij met dit horloge. De kleur van het horloge was lastig vast te leggen, maar jullie begrijpen vast wel welke kleur ik bedoel. Hij kostte €25,-.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeSamen met Anouk ga ik van de zomer op vakantie (later meer hierover) en daarbij kan deze aftersun niet ontbreken. Ik heb er al eens een artikel over geschreven, maar als nog wil ik het even benoemen. Deze aftersun is zo fijn! Ik kocht hem bij Yves Rocher voor rond de €5,-.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeIn Volendam kwamen we een erg leuke kinderkledingwinkel tegen en we besloten daar even naar binnen te lopen. Mijn oog viel meteen op deze prachtige top van SuperTrash. Alleen, het was een kinderwinkel. Ik besloot alsnog deze top te passen en hij zat perfect. Dat is dus zeker een voordeel als je wat kleiner bent zoals ik, dan kun je vaak schoenen en zoals nu een top op de kinderafdeling kopen haha. Daarnaast was de prijs ook veel goedkoper en betaalde ik €25,-.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeDeze crop top kocht ik voor €18,- in de sale bij de Urban Outfitters. Het is een wat dikkere stof en een hele zachte stof. Hij valt best wel wijd en wat groter, maar dat vind ik wel een grappig effect hebben.

Shoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeShoplog - Label of SuzeMet deze aankoop ben ik zo blij! Deze jumspuit kocht ik bij de C&A op de kinderafdeling. Ja alweer op de kinderafdeling. Dit was echt de eerste keer dat ik daar even rondkeek en ik zag zoveel leuke jurkjes hangen in de maten 164 en 176. Ik besloot het gewoon te proberen en deze jumpsuit ging mee naar huis. Alleen het printje en de vrolijke kleurtjes vind al ik geweldig. Ik betaalde hier €12,- voor en heb besloten dat ik vaker op de kinderafdeling ga kijken 🙂

Dit waren al mijn aankopen van de afgelopen weken. Misschien niet een hele zomerse shoplog, maar alsnog ben ik ontzettend blij met alle items. Welke is jouw favoriet?

Liefs, Suze.