Label of SuzeEindelijk, eindelijk is het zo ver. Zoals ik al vertelde van de week heb ik mijn hele kledingkast uitgezocht. Alles opgeruimd en weer overzichtelijk gemaakt. Ontzettend veel kleren draag ik niet meer, is te groot of te klein geworden of ben ik op uitgekeken.

Label of SuzeDe kleding die ik weg doe, is nog in een hele goede staat en daarom vind ik het zonde om het zomaar weg te gooien. Daarom zal ik morgen 30 augustus aanwezig zijn in Nijmegen bij de Tweedehands Kleding Beurs. Mocht je in de buurt zijn, nog niets te doen hebben of gewoon zin hebben om rond te snuffelen. Kom dan zeker langs! Het is een leuke beurs met vele koopjes. Je vind er kleding, accessoires, tassen en schoenen. Wie weet tot morgen!


Het adres is:
Oude honigfabriek Nijmegen
Waalbandijk 220-22
6341 AJ Nijmegen, Gelderland

Liefs, Suze.