Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on you

Sinds een aantal weken werk ik als verkoopmedewerkster bij Shoeby Warnsveld. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en zit daar helemaal op mijn plek. Afgelopen week kreeg Shoeby Warnsveld een refresh en zijn we met ons team druk bezig geweest met de verbouwing. Natuurlijk wil ik jullie het prachtige eindresultaat van de vernieuwde winkel niet laten ontgaan 😉 Kijk je mee? Ohja, bereid je alvast voor dat je na deze foto’s heel graag wil gaan shoppen!Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youShoeby Warnsveld refresh - All eyes on youJullie hebben het vast wel voorbij zien komen op tv. De nieuwe commercial van Shoeby met Kiki in de hoofdrol. Wat Shoeby nou zo bijzonder maakt? Iedereen is welkom en de koffie/thee staat altijd klaar. Bij Shoeby draait alles om jou, met Jouw Personal Shopper, modeadvies op maat. De medewerkers zijn op de hoogte van alle trends en helpen kleding perfect te combineren. Iedereen is uniek en het één op één contact met klanten is zeker van belang.

Dus mocht je het moeilijk vinden om kleding te combineren, dan staat de Personal Shopper voor je klaar. En jij gaat zeker weten met een leuke outfit en een fijn gevoel naar huis!Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youMocht je benieuwd zijn hoe de winkel er voor de refresh er uit zag, kijk dan even hier. Dan krijg je een beter beeld van de stijl van de winkel hoe het er vroeger uit zag. De winkel heeft nu echt een prachtige uitstraling gekregen. De winkel is nu helemaal in een stijl en de muren hebben een mooie antraciete kleur gekregen. Hoe gaaf zijn de cactussen en de mooie quotes/teksten op de muur!? Love it 🙂Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youDSC_0014Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition bij ons. In de winkel verkopen we ook jongens (MTC) en meisjes (JILL) kleding vanaf maat 128. Zoals je ziet is er voor de mannen ook genoeg leuks te vinden. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een Vaderdag cadeau, dan weet je ons te vinden 🙂 Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on you Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youShoeby Warnsveld refresh - All eyes on youShoeby Warnsveld refresh - All eyes on youBij de dames verkopen we onder andere kleding van het merk Eksept. Eksept is het eigen kledingmerk van Shoeby. Eksept heeft een breed assortiment aan betaalbare en trendy kleding. De nieuwste trends op modegebied worden op de voet gevolgd om een hippe collectie aan te kunnen bieden. Topjes met kant, stoere broeken en leggings, hippe blazers en warme vesten. Eksept heeft het allemaal, speciaal voor jou. Benieuwd geworden naar dit mooie merk? Klik dan hier.

Wist je dat Shoeby ook een stijlpas heeft? Met de Shoeby Stijlpas spaar je stijlpunten over al je aankopen. Voor elke euro ontvang je één punt. Geef je dus 10.- uit, dan krijg je 10 punten. Zodra je 250 punten of meer hebt gespaard, ontvang je van ons een waarde cheque. Met deze cheque krijg je korting op je eerstvolgende aankoop. Dat is mooi meegenomen toch! 😀Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youShoeby Warnsveld refresh - All eyes on youShoeby Warnsveld refresh - All eyes on youNaast kleding verkopen we ook een breed assortiment aan accessoires. Denk hierbij aan sokken, sjaals, leggings, riemen, zonnebrillen, sieraden, tassen, nagellak, maar ook de cosmetica lijn van Eksept. Van shower gel en body cream tot aan hand lotion.Shoeby Warnsveld refresh - All eyes on youZoals jullie misschien wel hebben gemerkt na al deze foto’s, ben ik in ieder geval ontzettend enthousiast! Het eindresultaat is echt prachtig geworden, dus ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan in deze mooie winkel. Mocht je nu ook heel benieuwd zijn geworden en wil je een kijkje nemen? Vandaag zijn we gesloten, maar morgen kun je zeker weer bij ons terecht. Ik ben heel benieuwd, wat vinden jullie van de nieuwe uitstraling van Shoeby?

Liefs, Suze.