SHOEBY - sira pumps

Wat een mazzel hebben we met het weer zeg. Het blijft gewoon nog heerlijk warm, ik kan er wel aan wennen 🙂 Het werd weer eens tijd voor nieuwe schoenen haha. En, met dit mooie weer kan ik deze prachtige hakken prima dragen! SHOEBY - sira pumpsSHOEBY - sira pumpsSinds kort ga ik weer naar school, dus ben ik helaas gestopt met werken bij Shoeby Warnsveld. Maaar, ik ben niet helemaal weg bij Shoeby aangezien ik nog voor ze blog 🙂 Natuurlijk blijf ik fan van Shoeby en kocht ik een tijdje geleden deze prachtige Sira pumps. Misschien heb je ze al voorbij zien komen op mijn Instagram.SHOEBY - sira pumpsDe laatste tijd draag ik weer steeds vaker hakken, dus ik besloot deze prachtige hakken te bestellen 🙂 Zoals je ziet zit er een beste hak onder, wat ik zelf wel heel prettig vind. Het is een dikkere hak waardoor je wel echt stevig “staat” zeg maar. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel even heeft geduurd voordat ik ze had ingelopen (blaren enzo), maar goed dan heb je ook wat haha!SHOEBY - sira pumpsDoor middel van de gespsluiting achter op de enkel zorg je voor een goede aansluiting van de voet 🙂 De hak is daarnaast wel aardig aan de hoge kant, maar omdat het een bredere hak is loop je er zo mee weg. De hakken hebben aan de voorkant een open teen, wat me vooral erg aanspreekt. Ik ben heel benieuwd, wat vinden jullie van deze hakken?

Liefs, Suze.