Mijn schoenen stash deel #2 | Label of Suze

In augustus vorig jaar liet ik jullie mijn schoenen stash zien. In deze afgelopen 9 maanden is er heel veel veranderd in mijn schoenen collectie. Het leek mij leuk om jullie een update te geven en al mijn schoenen te laten zien die ik op dit moment heb 🙂 Bereid je voor op veel schoenen… Mijn schoenen stash deel #2 | Label of SuzeMijn schoenen stash deel #2 | Label of SuzeWe beginnen maar gewoon bij nummer 1. Ze komen van de kinderafdeling van de H&M en ik kocht ze een paar weken terug. Ik had namelijk geen zwarte sandaaltjes en dat leek me wel heel handig voor aankomende zomer 🙂 2. Kocht ik in Berlijn, toevallig ook op de kinderafdeling, maar dit keer bij de Zara! 3. Nummer drie kocht ik in Alicante bij de Primark vorig jaar. Ze blijven zo fijn! 4. Komt van de Primark en ik heb ze nog zo weinig gedragen, terwijl ze echt super fijn lopen… 5. Dit zijn handgemaakte sandaaltjes en kocht ik ook in Alicante vorig jaar. Ik ben er zo blij mee! Deze draag ik met specialere gelegenheden 😉Mijn schoenen stash deel #2 | Label of Suze6. Deze hakken heb ik echt al 4 jaar en ik kocht ze bij de ZARA. De hak is erg hoog, maar ze passen echt overal bij. Perfect om te dragen op een feestje. 7. Ik moest lang nadenken, maar deze schoenen heb ik echt al 6 of 7 jaar. Ik kocht ze in Essen bij de H&M en ik draag deze schoenen vaak met uitgaan. Ze hebben namelijk een fijne hak, die niet te hoog is waardoor je geen zere voeten krijgt. 8. Deze hakken zijn helemaal van leer en ze komen van de Promiss. Ik moet ze echt vaker gaan dragen 🙂 9. Kocht ik voor mijn diploma uitreiking vorig jaar en ik kocht ze bij de Mango. 10. Deze hakken passen altijd overal bij. Ik kocht ze in Amsterdam bij de Zara, ook alweer een jaar of 4 geleden. 11. Deze hakken hebben jullie pas geleden nog voorbij zien komen. Ze komen van de Primark.Mijn schoenen stash deel #2 | Label of Suze12. Deze laarsjes komen ook van de kinderafdeling, van de Zara. 13. Deze regenlaarsjes zijn van SuperTrash en heb ik ook alweer rond de drie jaar. 14. Deze schattige laarsjes won ik drie jaar geleden bij een win-actie. Mijn schoenen stash deel #2 | Label of Suze15, 16 & 17. Ja wat moet ik hier over zeggen?! Ze staan op verkeerde volgorde eigenlijk. Nummer 17 kocht ik 4 of 5 jaar geleden. Nummer 16 een jaar daarna en nummer 15 afgelopen jaar. En ik ben met alle drie nog steeds zo blij. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die ze verschrikkelijk vinden. Maar ik heb een kleine maat en geen koude voeten meer 😀 En ze zijn misschien prijzig, maar elk jaar geniet ik weer van ze.Mijn schoenen stash deel #2 | Label of Suze18. Kocht ik toen ik nog in de horeca werkte en ze lopen zo fijn. Ik kocht ze bij de Schuurman Schoenen. 19. Zijn mijn allernieuwste aanwinsten. Het was even een zoektocht, maar uiteindelijk heb ik ze gevonden. Ik kocht ze via internet en ze zijn echt mijn favoriet op dit moment. Lopen heerlijk! 20. Ik vind de kleur zo gaaf! Ook word ik wat groter van deze schoenen wat helemaal fijn is. Ook deze kocht ik bij de Schuurman Schoenen. 21. Zijn schoenen die je niet makkelijk kan combineren. Ze zijn apart, maar daar hou ik juist wel van 🙂 Ik kocht ze in Deventer in een boetiekje. 22. Ik ben serieus van deze schoenen gaan houden. Wat lopen ze lekker!! Het liefst wil ik ze in alle kleuren. Ik kreeg ze met een samenwerking via mijn blog 😉 23. Ook deze schoenen lopen hemels, ik sport er ook vaak mee. Ze zijn zo licht. Ook deze schoenen kocht ik bij de Schuurman Schoenen.

Nou, dat was het dan. Al mijn schoenen op dit moment! Als je mijn eerste schoenen stash hebt gezien, is het je misschien wel opgevallen dat ik nu de helft minder heb. En ja, dat klopt helemaal. Ik heb heel veel schoenen verkocht en weggedaan. Veel schoenen waren veel te groot of juist te klein. Zonde als ik ze zelf dan nooit aan doe, dus heb ik er andere mensen blij mee gemaakt. Welke van bovenstaande schoenen is jouw favoriet? 🙂

TIP: Heb je net zoals ik, kleine voeten. Kijk dan rond op de kinderafdeling. Ze hebben zo veel leuks en het scheelt echt in de prijs. Ideaal!

Liefs, Suze.