Sally Hansen Miracle gellak in lichtroze

Hoe was jullie dag gisteren? Hebben jullie nog iets speciaals gedaan? Het weer viel gelukkig toch nog mee, dus dat was heel fijn. Vandaag laat ik jullie een hele mooie kleur nagellak zien. Sally Hansen Miracle gellak in lichtrozeSally Hansen Miracle gellak in lichtrozeAl eerder schreef ik een artikel over de gel nagellak van Sally Hansen. Vandaag laat ik jullie een ander kleurtje zien. Deze prachtige lichtroze kleur is echt perfect voor aankomende zomer. Het is een licht pastel kleurtje en oogt zacht.Sally Hansen Miracle gellak in lichtrozeHier heb ik een laagje aangebracht. Zoals je ziet is dit nog erg doorzichtig op mijn nagels, dus werd het tijd voor een tweede laagje. Sally Hansen Miracle gellak in lichtrozeHet tweede laagje zit er op. Al een stuk dekkender en de kleur is heel erg zacht. Helaas heb ik nog geen bruine huid, maar anders zou deze kleur echt ontzettend mooi naar voren komen. Het was erg lastig om de roze kleur goed vast te leggen op de foto. Maar in het echt ziet het er op mijn nagels toch wat feller uit.Sally Hansen Miracle gellak in lichtrozeDe laatste stap is om de gel topcoat aan te brengen. Zoals je ziet maakt dit mijn nagels helemaal af. Ze zijn nu helemaal egaal en de kleur ziet er goed uit. De nagellak blijft echt lang zitten! Ik ben er ontzettend tevreden over en de kleur vind ik heel gaaf. Dit lakje heet Pinky Promise en ik kocht het bij de Kruidvat met korting! Wat vinden jullie?

Liefs, Suze.