Sale shoppen bij Esprit | Label of Suze

Jaaa het is weer zo ver. De Sale is weer van start gegaan. Hebben jullie al wat leuke items gescoord? 😉 Ik ben druk bezig geweest om een wishlist te maken en vandaag laat ik jullie mijn favorieten van Esprit zien. Kijk je mee? Sale shoppen bij Esprit | Label of Suze

Sale shoppen bij Esprit | Label of SuzeVroeger hing mijn kast helemaal vol met jurkjes en rokjes. Tegenwoordig draag ik nooit meer rokjes en heel af en toe een jurkje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die “periode” een beetje gehad heb. Doe mij nu maar gewoon een fijne skinny broek. Maar, ik besefte me dat jurkjes en rokjes wel gewoon super leuk (en vrouwelijk) zijn. Dus die staan nu zeker op mijn wishlist. Sowieso ben ik echt op zoek naar zomer jurkjes. Iemand tips?

Is het jullie stiekem al opgevallen? Ik ben namelijk helemaal gek van suède. Zoals je hierboven kan zien, heb ik ook hier weer twee items van suède uitgezocht. Ik vind het gewoon zo’n fijn stofje. Lekker zacht en het ziet er gewoon heel erg mooi uit. Maar het blauwe jurkje is toch wel echt mijn favoriet hoor. Met een mini-colletje, love it! 🙂Sale shoppen bij Esprit | Label of SuzeOh ja, nog iets belangrijks. Bij Esprit hebben ze echt zulke fijne broeken. Ik heb een aantal spijkerbroeken en ze zitten super fijn! Ik zou wel aanraden om een kleinere maat te nemen, want ze vallen wel wat groter dan normaal.

Sale shoppen bij Esprit | Label of SuzeNiet te geloven hoeveel leuke dingen er nu nog verkrijgbaar zijn in de sale. Zoals bovenstaande top. En ja, weer met een colletje. Het kleurtje is echt perfect voor de zomer. Lekker licht en makkelijk te combineren met de spijkerbroek ernaast. Om het helemaal af te maken heb ik nog een mooie zonnebril en horloge er bij gekozen. Wat vinden jullie? 🙂

Sale shoppen bij Esprit | Label of Suze

Ik heb me een hele tijd geleden bij Esprit aangemeld, en ben dus een VIP klant. Regelmatig krijg ik een kortingsbon/pas opgestuurd wat heel fijn is! Vorige week kreeg ik ook een kortingsbon binnen, met maar liefst 20 % korting. Mocht je je ook willen aanmelden, ik zag op de site staan dat je dan ook 10 % korting krijgt, dus dat is altijd mooi meegenomen toch! Bovenstaande kleding is (als het goed is) allemaal nog verkrijgbaar via de site. Wat vinden jullie van mijn wishlist? 🙂

Liefs, Suze.