Label of Suze | Rimmel London nagellakNagellak, ik kan niet zonder. (Bijna) elke week heb ik wel weer een ander kleurtje op mijn nagels en vandaag heb ik een review voor jullie. Een mooie rode kleur van Rimmel London, benieuwd hoe hij dekt? 

Label of Suze | Rimmel London nagellakDe nagellak heet niets voor niets 60 seconds, dus eigenlijk hoort de nagellak snel op te drogen. Zoals je hierboven kunt zien heeft deze nagellak een flat brush.

Label of Suze | Rimmel London nagellakDit is het resultaat na 1 laagje nagellak. In het echt is de nagellak wat donkerder rood, maar dit komt door de zon die lekker fel scheen haha. De nagellak droogt inderdaad ontzettend snel op en hij dekt heel mooi! Ik heb dan ook maar 1 laagje hoeven aanbrengen wat ik zeker al een groot pluspunt vind. Daarnaast moet ik toegeven dat het kwastje ook ontzettend fijn is om mee te werken, want hij is lekker breed.

Label of Suze | Rimmel London nagellakDeze nagellak is zeker een aanrader! Ik kon niet zo goed vinden welke kleur dit was, maar op het potje staat dit nummer: 2291 mocht je hem ook graag willen kopen. Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs, Suze.