Afbeelding
Zelf je eigen horloge samenstellen, hoe ideaal is dat? Via de webshop horloge.com mocht ik mijn eigen unieke horloge maken. Kijk je mee naar wat ik heb gekozen?
Afbeelding
Hoe leuk is alleen dit blikje al waar het horloge in zit? Origineel toch. Daarnaast is het ook erg handig om het horloge erin te bewaren als je hem een keertje niet om hebt, aangezien het een handig en leuk blikje is voor decoratie om ergens neer te zetten. Aan de zijkant en onder op het blikje staat nog wat meer informatie. Het horloge is gemaakt in Italie, ook heeft het 1 jaar garantie en is het horloge ook waterdicht.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Dit is hem dan!! Ik heb ervoor gekozen om er 2 bandjes bij te bestellen, een in crème kleur en ik heb er nog een besteld in het lichtroze. Hierboven zien jullie mijn eerste bandje de crème kleur, het lichtroze bandje was niet op voorraad dus die ontvang ik wat later. Het bandje is uit siliconen gemaakt en het bandje heeft geen sluiting, je trekt hem gewoon over je hand heen. Wat erg handig is, is dat horloge.com verschillende maten heeft voor de bandjes waar ik echt heel tevreden over ben. Aangezien ik nogal dunne polsen heb, heb ik gekozen voor Small (16 cm) en gelukkig past hij perfect.

Wat ik vooral een voordeel vindt is dat je het klokje en de bandjes kunt afwisselen, je kunt dus zelf je eigen combinatie maken. Daarnaast voel je het horloge bijna niet zitten en is hij erg licht. Trouwens, hoe leuk is het om een O’clock horloge cadeau te geven? Een ideaal en origineel cadeautje toch 🙂 Wat vinden jullie van het horloge van O’clock?

Liefs, Suze.