Sieraden, ze blijven zo ontzettend leuk en fijn om een outfit net weer “af” te maken. Zilver is echt mijn favoriet, maar goud begint ook steeds meer in mijn sieraden kast te komen 🙂 Hierboven zien jullie mijn nieuwste armbandje. Ontzettend blij ben ik er mee, nu kan ik mooi mijn andere 2 zilveren armbandjes erbij dragen.

Het armbandje komt van de webshop: mijnnaamkettingIn deze shop vind je allerlei armbandjes, ringen en kettingen met jouw naam, die van je lover of een ander dierbaar persoon erop. Misschien ook een leuke tip voor een verjaardag? Er was zoveel keus, dat ik maar moeilijk kon kiezen! Uiteindelijk ben ik toch voor dit armbandje gegaan. Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe sieraad, deze ga ik zeker heel vaak ga dragen!
 
Mijn armbandje kun je hier vinden. Hij kost eigenlijk €44,95 maar is nu in de actie voor €29,95. Ook heb ik voor jullie speciaal een kortingscode. Dus wil je ook graag zo’n mooi sieraad? Gebruik nu de 10% kortingscode met de naam: SUZE. Dat scheelt toch altijd weer wat! Vanavond ga ik naar de Fashionbloggers Clinic in Utrecht!
 
Liefs Suze.