Hee meiden, vandaag wil ik jullie kennis laten maken met MAGIC Bodyfashion. De naam zegt het al een beetje, “MAGIC Bodyfashion” is een bedrijf dat een ruim assortiment aanbied met corrigerende artikelen en handige accessoires om je figuur zo mooi mogelijk uit te laten komen. Tegenwoordig dragen ook trendbewuste vrouwen zonder figuurproblemen graag producten uit het veelzijdige aanbod van Shapewear. Ze waarderen het hoge draagcomfort en daarbij het zekere gevoel er altijd strak uit te zien. Er is een breed assortiment in Bodyshaping producten, die verkrijgbaar zijn met ieder product een eigen specifieke functie. Er zijn ook Bodyshaping producten met een extra toegevoegde waarde in uitstraling, zoals door het gebruik van luxe kant of door het gebruik van nieuwe innovaties en nieuw ontwikkelde stoffen.

MAGIC Bodyfashion heeft 3 verschillende categorieën waarin de producten zijn verdeeld. Namelijk de Shapewear, BH’s en Accessoires. Vandaag test ik voor jullie 2 verschillende soorten van de Shapewear uit.
 
Als eerste deze MAGIC Tanktop. De top zorgt ervoor dat alle oneffenheden in de taille worden glad gestreken. Kortom, de maag en de buik worden plat, de vetrolletjes op de rug worden weggewerkt en de Tanktop geeft bovendien een aangename steun in de onderrug. De Magic Tanktop is geheel naadloos en uiterst comfortabel in het dragen. Zoals je bij de foto hierboven kunt zien staat er op de achterkant van het doosje precies uitgelegd hoe je het moet aandoen. Instappen, omhoog trekken en direct resultaat.
 
Dit is de Comfort Cami top. Ontzettend handig om dit hemdje gewoon op een broek te dragen, in een rokje voor een zakelijke gelegenheid of gewoon als ondergoed! Het dragen van deze Cami als bovenkleding zorgt er niet alleen voor dat je er mooi uit ziet, maar ook zal je bovenlichaam vorm krijgen! Er zitten al voorgevormde cups in, wat ook erg handig is. Eventueel kun je deze er ook nog uithalen.
 
Ik ben ontzettend tevreden over de hemdjes, de kwaliteit is heel goed en de ze voelen fijn aan, ook kan ik nog steeds ademen haha! Zoals je hierboven kunt zien zit hij best strak, maar het is niet vervelend. Mijn bovenlichaam word goed strak getrokken en het ziet er leuk uit met dit vrolijke kleurtje! Dit hemdje is er handig voor in de zomer en al helemaal handig voor onder een strak jurkje! De hemdjes zijn maandag besteld en dinsdag had ik ze al binnen, ongelooflijk snel dus! Beide hemdjes kosten €29,99 en je kunt ze hier vinden. Wat vinden jullie van de hemdjes? 🙂
 
Liefs Suze.