Review: MAC lipstick - mehr | Label of Suze

Review: MAC lipstick - mehr | Label of SuzeVoor mijn verjaardag, afgelopen juni kreeg ik een cadeaubon van de Douglas. Afgelopen week was ik in Arnhem en besloot ik voor mijn cadeaubon een MAC lipstick te kopen. Mijn derde lipstick van MAC om precies te zijn. Benieuwd welke kleur ik kocht?  Review: MAC lipstick - mehr | Label of Suze Review: MAC lipstick - mehr | Label of SuzeZoals jullie wel weten heb ik ontzettend veel lipsticks. Ik draag ze elke dag met veel plezier. Ik heb lipsticks van de Hema, Essence, Primark, Rimmel London, Wet ’n Wild en ga zo nog maar even door. Op dit moment zijn de lipsticks van de Hema en MAC mijn favorieten. Zoals ik al zei heb ik van MAC op dit moment drie lipsticks. Het zijn alle drie mooie nude kleuren die je perfect overdag kunt dragen. Ze vallen niet heel erg op 🙂

Ik wist dat ik voor mijn cadeaubon graag een MAC lipstick wou aanschaffen. Toen begon de zoektocht. Omdat ze aardig prijzig zijn, vond ik dat ik hier even goed over na moest denken. Ik had al twee nude kleuren, namelijk Faux en Velvet Teddy. Faux valt roze achtig op mijn lippen en Faux valt wat bruiner. Beiden zijn het makkelijke kleuren om te combineren en ik draag ze dus dagelijks. Ik wist al wel zeker dat ik weer een matte lipstick wou, dit vind ik zelf persoonlijk mooi bij mezelf staan. Gelukkig werd ik in de winkel goed geholpen door een medewerkster en heb ik een aantal kleuren geprobeerd. Review: MAC lipstick - mehr | Label of SuzeUiteindelijk ben ik gegaan voor de kleur Mehr. Het is een prachtige oud roze kleur die erg mooi op mijn lippen staat al zeg ik het zelf 😉 Ook past hij perfect bij de andere twee nude kleuren die ik heb. Maar toch is deze weer heel anders, maar niet “te”.Review: MAC lipstick - mehr | Label of SuzeZo ziet de kleur er uit op mijn hand. Wat vinden jullie? Ik ben er in ieder geval echt ongelooflijk blij mee en ik denk dat ik deze kleur ook weer met heel veel plezier ga dragen net zo als mijn andere twee kleuren. Ik vind MAC trouwens echt een top merk, de lipstick blijft ontzettend lang op mijn lippen zitten. Zelfs na een lange werkdag van meer dan acht uur zie ik de kleur netjes op mijn lippen zitten. Het kost misschien dan wat, maar je krijgt er zeker wat voor terug 🙂 Nu ga ik weer sparen voor een volgend kleurtje, hebben jullie nog aanraders? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Suze.