Een goede verzorging voor je huid is erg belangrijk. Sinds een tijdje heb ik eindelijk een goede dag en nacht crème gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. Toch ben ik altijd erg benieuwd of er producten zijn die nog beter werken voor mijn huid. Ik werd benaderd door het bedrijf: Health & Beauty Dead Sea Minerals

Health & Beauty werd opgericht in 1990 door Hadara Ben Bassat. Hij streefde naar hoge kwaliteit om aan cosmetica aan te bieden van de Dode Zee in een betaalbare prijs. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen, om de producten te proberen en de voordelen van de Dode Zee te zien en om er van te genieten. Ik heb voor jullie een aantal verschillende producten getest.
 
Als eerst de hand en nagel crème. De crème voelt ontzettend zacht aan op mijn huid. Het is makkelijk uit te smeren en de geur is ontzettend lekker, wat ik eigenlijk niet had verwacht. De crème trekt goed in mijn huid en ook bij mijn nagels. Mijn handen worden ontzettend zacht van deze creme, echt heel erg fijn!
 
De voetencrème is een erg grote tube. Ook is deze crème ontzettend zacht met een verfrissende geur! De crème trekt snel in de huid. Mijn huid blijft erg lang zacht. De verpakking van deze tube vind ik trouwens ook erg mooi 🙂
 
Dan deze face peeling. De tube zit er erg gaaf en chique uit. De peeling lijkt een beetje op een soort van scrub, voelt goed aan op mijn huid en ruikt ook erg lekker. Erg handig dat je bovenop op press kunt drukken, zo sluit deze tube ook makkelijk af.
 
Alleen dit potje ziet er al heel mooi uit en de crème is roze! Deze nacht crème ga ik vanaf vandaag een tijdje testen. Ik ben heel benieuwd wat deze voor mijn huid gaat doen. Hij ruikt ook lekker verfrissend en trekt goed in 🙂
 

Dit moddermasker ben ik heel benieuwd naar, hij is lekker stevig op mijn huid, voelt goed aan en ruikt ook erg verfrissend. Het nadeel is dat hij is vrij dik aanvoelt en het moeilijk van mijn huid afgaat.
 
En als laatst deze testertjes. Binnenkort ga ik het peel-off masker proberen. Ben erg benieuwd! Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden over alle producten. Vooral de geur spreekt mij heel erg aan. Ben je benieuwd geworden naar deze producten? Hier kun je een kijkje nemen op de site.
 
Liefs Suze.