Normaal ben ik totaal niet van het nep haar, extensions of nep wimpers bijvoorbeeld. Maar ik werd benaderd door 1001extensions en ik moet zeggen dat ik ontzettend enthousiast en tevreden ben! Omdat ik al erg dun haar van mezelf heb was ik wel erg nieuwsgierig hoe extensions mij zouden staan en of ik nu eindelijk een dik bos haar kreeg haha! Ik mocht 1 paar extensions uitzoeken op de webshop. Best lastig vond ik om te kiezen kwa kleur, omdat mijn eigen haarkleur er niet tussen zat. Ik ben gegaan voor een wat donkere kleur, wat net een paar tinten donkerder is dan mijn eigen haar.

Ik ontving 2 pakjes met stijle extensions (je kunt ook krullen kiezen) waarbij de clips er al aan vast zaten, makkelijk om te bevestigen in je haar. Hier kun je de kleur goed duidelijk op zien. Het is meer geneigd naar de bruine kant.
Als eerst heb ik alle extensions los gekruld met mijn krultang. Daarna heb ik mijn eigen haar ook gekruld. Zoals je ziet is de kleur wel wat anders als mijn eigen haar, maar op zich staat het best leuk. Op deze foto sta ik in het licht, waardoor het ook weer heel anders lijkt. De extensions blijven echt heel goed zitten en je ziet gelukkig de clips ook helemaal niet zitten, fijn! Daarnaast zitten er echt mooie krullen in het haar, wat er ook goed uit ziet 🙂
 
Ik ben echt heel erg tevreden over de extensions en ik zal ze zeker vaker gaan dragen. Ik heb nu echt het gevoel dat ik een dik bos haar heb, eindelijk! Verder kun je natuurlijk op de site kijken voor meer informatie en eventueel jouw eigen haarkleur, ze hebben namelijk ontzettend veel verschillende kleuren! Wat vind jij van de extensions? Heb je ze zelf ook wel eens in?
 
Liefs Suze.