Relaxen in wellness Sunparks’ Oostduinkerke aan Zee | Label of Suze

Relaxen in wellness Sunparks’ Oostduinkerke aan Zee | Label of SuzeDe zomervakantie is in volle gang en gelukkig mogen we deze week genieten van heerlijk zomers weer! Ik vertelde jullie twee weken geleden mijn vakantieplannen en vandaag heb ik wat leuke tips voor jullie met betrekking tot vakantieparken van Sunparks. Dus als je nog geen vakantie plannen hebt, lees dan zeker even verder.

Relaxen in wellness Sunparks’ Oostduinkerke aan Zee | Label of SuzeOp vakantie gaan betekent echt niet dat je altijd naar een ver land moet gaan. Zelf vind ik het net zo fijn om niet al te ver van huis te gaan, maar dat je toch het idee hebt dat je er even lekker uit bent. Hier sluit Sunparks perfect op aan: zomerse evenementen in België: Sunparks vakantieparken. Ik ben zelf al meerdere keren op vakantie geweest in België en ik heb het daar altijd ontzettend naar mijn zin gehad.

Sunparks vakantieparken zijn echt ideaal als uitvalsbasis voor alle uitstapjes. Verrassende binnen- en buitenevenementen voor alle leeftijden. Sunparks in België heeft verschillende parken. In de Ardennen, aan de kust of in de Stille Kempen. Voor iedereen wat wils.Relaxen in wellness Sunparks’ Oostduinkerke aan Zee | Label of Suze

De wellness van het Sunparks vakantiepark Oostduinkerke aan Zee heeft een grondige facelift ondergaan. Na een renovatie van een kleine maand gingen de deuren van het voormalige West Coast Wellness op 3 juli jl. weer open, maar nu in eigen beheer van Sunparks. Zo is de kwaliteit en de hygiëne gewaarborgd en kunnen de bezoekers van het vakantiepark weer het hele jaar door genieten van weldadige sauna’s, baden, massages en behandelingen. Zoals je hierboven op de foto’s kunt zien, ziet het er echt prachtig uit.

Of het deze zomer mooi weer wordt, of juist dat het juist wat minder is. Geen betere reden om lekker even bij te komen en een lekker verwendagje te hebben in het wellness centrum. Alleen, samen met je moeder of een vriendin. Hartstikke gezellig! Sunparks Vakantiepark Oostduinkerke aan Zee beschikt over een uitgebreid saunacomplex van meer dan 600 m2. De stijl is modern, lounge en het geheel straalt rust uit. Precies wat je nodig hebt op vakantie.

Relaxen in wellness Sunparks’ Oostduinkerke aan Zee | Label of Suze

Aan het eten is natuurlijk ook gedacht. Tijdens of na een bezoek aan het zwembad of de sauna kun je even iets lekkers gaan eten of een gezond sapje gaan drinken in de bistro. Niet alleen heerlijk ontspannend, maar nog gezond ook 🙂 Badkleding is in de sauna van Oostduinkerke aan zee niet toegestaan, behalve op woensdag en zaterdag, dan is het namelijk badkledingdag. Ook voor beginnende sauna liefhebbers een aanrader!

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven dan alleen de wellness bij Sunparks. Alle Sunparks-vakantieparken liggen in een prachtig gebied, dat je tijdens je verblijf echt wil gaan ontdekken. Lange wandelingen in de natuur? Met de fiets erop uit om mooie plekjes te ontdekken? Of liever de bezienswaardigheden en attracties in de buurt van het park bezoeken? In en rond Sunparks valt er ontzettend veel te doen.

Krijg jij al zin om er even lekker tussenuit te gaan? Ik in ieder geval wel…

*

Liefs, Suze.