Praktische winter items | Label of Suze

Praktische winter items | Label of SuzeVandaag hoorde ik op de radio dat het de aankomende week echt herfst weer gaat worden. Ik ben benieuwd of het echt zo ver is haha. Vandaag heb ik al twee winterse items voor jullie, daarnaast kun je ook iets leuks winnen. Lees je mee?

Praktische winter items | Label of SuzePraktische winter items | Label of SuzeJe kunt er nooit te vroeg bij zijn en daarom laat ik jullie vandaag al kennis maken met deze handige en praktische handschoenen. Zoals je kunt zien zijn ze van het merk iGlove en zijn het touchscreen handschoenen. Ideaal om te gebruiken met de koude dagen en je kunt lekker blijven appen. Via Winterjassen.com mocht ik dit paar uittesten en ik ben er echt heel erg blij mee. Ik heb ze al geprobeerd en ze werken heel fijn. Zelf heb ik namelijk wel eens eerder touchscreen handschoenen gehad, maar ze deden eigenlijk niet goed hun werk. De lichtere stukjes op de handschoenen geven dus goed aan waar het touchscreen gedeelte zit.

Praktische winter items | Label of SuzeIk ontving niet alleen iets voor mezelf, maar ook voor jullie! Namelijk, deze handige kou-killer. De 3-in-1 Fleece Nek Warmer, hij is te gebruiken als muts, sjaal en orenwarmer en een van jullie kan hem winnen. Hij is ontzettend lekker warm, doordat hij van fleece is en er komt geen wind doorheen. Wat helemaal fijn is, is dat hij op verschillende manieren te gebruiken is. Wil je deze 3-in-1 fleece nek warmer winnen? Volg mij dan op Bloglovin’ en laat even een reactie achter dat je mee doet 🙂

*

Liefs, Suze.