Vandaag is het zover! Wat heb ik hier naar uit gekeken. Ik vertrek over 2 uur met de trein samen met een vriendin richting Arnhem om vervolgens door te reizen naar Roosendaal, Brussel en eindbestemming Londen. En wat heb ik er een zin in!! Genieten van de stad, winkelen, fotograferen en lekker eten. We zitten ongeveer 7 uur in de trein. Vanmiddag om 16:00 uur komen we aan in Londen. We zijn van plan om veel dingen te bezoeken en om naar leuke markten te gaan. Als je nog wil weten waar je overnachten, hoe we hebben geboekt en wat onze plannen zijn? Lees dan hier mijn vorige artikel.
 
*foto van 2011
 
Er komen gewoon artikelen online deze week. Vrijdag als ik thuis kom ga ik proberen om ook een artikel online te zetten 🙂 Jullie kunnen veel foto’s verwachten als ik terug ben! Ik hoop echt dat ik niets ben vergeten. Ik heb niet heel veel in mijn koffer zitten, omdat mijn plan was weinig mee te nemen en makkelijke outfits, zodat ik kan combineren. Hopelijk vind ik daar leuke kleding en past dat mooi allemaal in mijn koffer voor de terugreis!
 
Als je nu vakantie hebt, geniet er van! En anders wens ik jullie een hele fijne week toe. 
 
Liefs Suze.