Hee meiden. Zoals ik een tijdje geleden verteld heb, loop ik bijna 6 maanden stage bij een reclamebureau als grafisch vormgeefster. Het leek me leuk om jullie te vertellen wat ik nou precies allemaal doe, en ik ga jullie natuurlijk vertellen over mijn stageverslag! Ik zit nu in het 3e jaar van mijn studie: grafisch vormgever op het Cibap in Zwolle. Afgelopen Februari ongeveer kregen we op school een voorlichting over stage! Je moest zelf opzoek gaan naar een stage, en deze stage zou je vanaf 24 april t/m 15 november 2013 lopen. Ik heb wel gewoon zomervakantie tussendoor gehad ๐Ÿ™‚ Het was best lastig om een stage te vinden en vooral in deze tijd, maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen.

Mijn stage loop ik bij JeEs reclamemakers. En leuk, gezellig en klein bedrijf! Ik heb het hier erg naar mijn zin en mijn collega’s zijn ontzettend aardig ๐Ÿ™‚ Nog precies 2 weken en dan neem ik afscheid en mag ik weer naar school toe.. Voor school moest ik natuurlijk een stageverslag in elkaar zetten. Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen Magazine te maken, kijk je even mee naar de foto’s?ย 

Alle foto’s heb ik zelf gemaakt en verwerkt in mijn stageverslag. Ik vind het ontzettend leuk kom te fotograferen, en nieuwe dingen uit te proberen! Voor elke foto heb ik een andere locatie gezocht. Mijn hele magazine heb ik zelf bedacht en opgemaakt.

Deze foto heb ik uiteindelijk gebruikt voor mijn cover. Ik ben best een lange tijd bezig geweest met mijn magazine, maar ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik heb hem laten drukken als magazine, met een harde cover en hij is gelijmd, het resultaat is erg mooi! Hieronder kunnen jullie mijn magazine online bekijken. Wat vinden jullie er van? En wat voor studie doen jullie?

Liefs Suze.