Nike Air Max Thea White - Label of Suze | SneakersWat een heerlijk weer is het. Van mij mag het voor altijd zo blijven haha. Bij dit heerlijke weer horen natuurlijk ook mooie sneakers. Ik heb de perfecte schoenen gevonden! 

Nike Air Max Thea White - Label of Suze | SneakersNike Air Max Thea White - Label of Suze | SneakersDe trend van de witte sneakers is al een hele tijd in volle gang en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Ik was fan. Sneakers die helemaal wit zijn, zo mooi! En ook zo fijn om te combineren met een “all black” outfit of juist wat kleur. Daarom kocht ik (alweer 2 maanden geleden) deze prachtige Nike Air Max Thea White sneakers. Ik ben er echt verliefd op, zo geweldig vind ik ze. Het heeft een tijdje mogen duren voordat ik ze aan kon, maar nu is het eindelijk zo ver!!

DSC_0049DSC_0052Naast het feit dat ze er ontzettend mooi uit zien, lopen ze ook nog eens heeeerlijk. Ze zijn super licht en het voetbed is heel zacht. Ik hoop trouwens echt dat ik de schoenen zo wit kan houden haha, dat wordt veel poetsen. Zoals je kunt zien zit er ook nog een ander materiaal op de schoenen, de kleur daarvan lijkt wel créme achtig. Het lijkt alsof dit een soort van “glow in de dark” materiaal is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg benieuwd ben of dat echt zo is haha, want voordat ik ze kocht wist ik dat namelijk nog helemaal niet.

Nike Air Max Thea White - Label of Suze | SneakersDe schoenen vallen nogal klein uit, mocht je ze ook willen bestellen. Koop daarom dus een maatje groter. Ik kocht de sneakers via internet en bestelde maat 37. Deze paste precies! Ik heb de schoenen nu een aantal keren aangehad en het zijn de perfecte schoenen voor dit warme weer. Ik ben er zo blij mee! Ik zal jullie binnenkort een outfit laten zien met deze schoenen. Wat vinden jullie van witte sneakers?

Liefs, Suze.