Herfst outfitWat zijn er in Rotterdam veel mooie plekjes te vinden zeg. Wat je hier boven op de foto ziet was zo ongeveer het uitzicht als het het Ibis hotel uit liep. Prachtig met het water en de oude bruggetjes. Anouk was zo lief om outfit foto’s van mij te maken, want eigenlijk is dat al ontzettend lang geleden. Ik hoop dat ik binnenkort weer meer outfit foto’s kan delen op mijn blog, maar nu gaat school toch echt even voor. Kijk je mee?

Herfst outfitHerfst outfitHerfst outfitHet was een mooie dag toen we de foto’s maakte, maar je kon best een sjaal om hebben want soms kwam er een nare wind langs. Ik droeg die dag mijn donkergroene broek van de Zara in combinatie met mijn nieuwe trui van de Primark. Ik vind de kleuren goed bij elkaar passen, stiekem zien jullie ook mijn nieuwe sjaal al voorbij komen, maar daar zal ik binnenkort wat meer over vertellen. Het resultaat van de foto’s verrast me echt, ik ben zo blij met mijn nieuwe lens want hij werkt echt perfect!

Herfst outfitHerfst outfitDaarnaast koos ik die dag voor bovenstaande schoenen, ze lopen zo ontzettend lekker en aangezien we nog best een eind gingen lopen die dag was het een perfecte keuze. Normaal zou het leuk zijn om geen sokken of lage sokken te dragen, maar zoals ik al zei was het die dag aardig fris dus hield ik mijn sokken toch maar aan haha. Wat vinden jullie van mijn outfit?

 

Leren jasje: Vero Moda – Trui: Primark – Sjaal: Action – Broek: Zara – Schoenen: Scapino


Liefs, Suze.