Perfecte camera tas - Label of Suze

Perfecte camera tas - Label of SuzeJa, jullie zien het goed. Afgelopen woensdag zette ik mijn verlanglijstje online en daar stond deze hele mooie cameratas ook op. Deze mooie tas heb ik alvast gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag, want mijn oude kon echt niet meer. Super fijn dus dat ik hem al wat eerder kreeg, nu kon ik hem al mooi gebruiken. 

Perfecte camera tas - Label of SuzePerfecte camera tas - Label of SuzeAl best een lange tijd was ik opzoek naar een mooie tas voor mijn camera. Helaas kon ik nergens een mooie, fatsoenlijk uitziende tas vinden. Het waren allemaal van die standaard lelijke cameratassen. Uiteindelijk vond ik deze mooie tas via Misstella en ik ben er heel erg blij mee. Hij is echt perfect. Mijn camera past er precies in en dan is er ook nog wat ruimte over voor eventueel een lens, of andere hulpmiddelen. Wat ik daarnaast zo fijn aan de tas vind, je zou hem ook “gewoon” als tas kunnen gebruiken. Het lijkt helemaal niet op een cameratas.

Perfecte camera tas - Label of SuzePerfecte camera tas - Label of SuzeZoals je kunt zien, heeft de tas een magneet sluiting. Ook zit er voorop nog een vakje waar je ook nog verschillende dingen in kunt bewaren. De binnenkant van de tas is ontzettend zacht, dus je hoeft niet bang te zijn dat je camera wordt beschadigd. De binnenkant kun je eruit halen en dan kun je de tas gewoon dragen met andere spullen erin, ook kun je de tas vanbinnen nog in vakjes verdelen door er een middenstukje in te zetten. Super handig allemaal. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. Eindelijk een tas die er mooi uit ziet en ook nog eens makkelijk in gebruik is. Wat vinden jullie van mijn nieuwe camera tas?

Liefs, Suze.