Pastel kleurige sandaaltjes van de Primark | Pastel geelWie mij goed kent, weet dat ik de kleur geel ontzettend lelijk vind. Dan bedoel ik vooral de kleur “fel geel”. Ik vind het gewoon een verschrikkelijke kleur, die mij absoluut niet staat. Tegenwoordig zie je dat geel steeds meer in “de mode” komt en ook bij heel veel meiden ontzettend mooi staat! Alweer een tijdje geleden kocht ik deze pastel gele sandaaltjes bij de Primark.. En weet je waarom?

Pastel kleurige sandaaltjes van de Primark | Pastel geelOmdat ik tot de conclusie ben gekomen dat geel helemaal niet lelijk hoeft te zijn, geel is helemaal niet lastig te combineren maaaar het moet je wel staan. Misschien staat de felle kleur geel mij dan misschien niet (en vind ik die niet mooi), deze prachtige sandaaltjes vond ik daarin tegen echt ontzettend leuk qua model en de kleur vind ik stiekem ook erg mooi. De sandaaltjes hebben gewoon iets zachts en ik zie me er deze zomer al helemaal op lopen met iets wit’s erbij gecombineerd 🙂

Pastel kleurige sandaaltjes van de Primark | Pastel geelPastel kleurige sandaaltjes van de Primark | Pastel geelZoals jullie kunnen zien hebben ze zilveren details wat ik ontzettend mooi vind. Het is altijd lastig om bij de Primark schoenen te vinden met zilveren ritsen en details. Vaak hebben ze daar veel goud. Het voetbed van deze sandaaltjes is ontzettend zacht en ze lopen daardoor ook echt heerlijk. Volgens mij waren deze sandaaltjes er ook nog in het creme/wit kleurig, alleen hadden ze dan dus rose gouden details. Ze kostten rond de €10,-. Ik ben er echt heel erg blij mee en ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze kleur vinden en hoe jullie ze zouden combineren.

Liefs, Suze.