Ibis Amsterdam AirportEen tijdje geleden kreeg ik de uitnodiging om het vernieuwde Ibis Amsterdam Airport hotel te testen. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?

Dinsdag 12 augustus

Ibis Amsterdam AirportDe afgelopen maanden is het Ibis Amsterdam Airport hotel helemaal gerenoveerd en ik kreeg de uitnodiging om het nieuwe hotel te testen. Ontzettend gaaf natuurlijk! Samen met Koen reden we naar Amsterdam om een paar nachtjes te overnachten in het hotel. Wat helemaal ideaal is, is dat het hotel ontzettend dicht bij Schiphol in de buurt zit en het dus ideaal is om voor of na je vakantie daar te overnachten. Zo hoef je niet vroeg op te staan en kun je je vlucht niet missen. Vanaf het hotel rijdt er om het kwartier/halfuur een shuttlebus naar Schiphol.


Ibis Amsterdam AirportDit is de receptie als je binnenkomt, erg groot en ruim opgezet!

Ibis Amsterdam AirportDe 24/7 Take Away-maaltijden zijn biologisch en lokaal ingekocht bij het Amsterdamse ‘De keuken van Maass’ en ze verkopen diverse lokale dranken en frisdranken. Ideaal dus voor als je ’s avonds nog zin hebt in een snack of iets te drinken! Het was wel erg prijzig. Namelijk €4,50 voor een zak chips..

Ibis Amsterdam Airport
Onze badkamer. Zag er erg netjes uit 🙂

Ibis Amsterdam AirportIbis Amsterdam AirportEen erg mooie, strakke en nette kamer. Ook genoeg ruimte om onze kleding op te bergen.

Ibis Amsterdam AirportOns uitzicht, mooi! Zo konden we ook meteen mijn auto in de gaten houden haha.

Ibis Amsterdam AirportKijk hoe dichtbij dit vliegtuig vliegt! Precies naast ons zat een landingsbaan. Om de paar minuten landde er wel een vliegtuig naast ons, erg gaaf om te zien van zo dichtbij. Zo lijken vliegtuigen nog 10 keer groter haha.

Ibis Amsterdam AirportIbis Amsterdam AirportKoen en ik besloten om dinsdag’s naar Schiphol te gaan en daar winkeltjes te kijken, wat te eten, naar het dakterras te gaan om vliegtuigen te kijken en om naar de gedenkplaats van MH17 te gaan. We wouden net naar de Shuttle bus gaan toen er op de deur werd geklopt. Ik kreeg een leuke goodie bag met daarin deze handdoek en nog wat extra informatie over het hotel. Daarnaast kregen Koen en ik nog een exclusieve rondleiding door het hotel waar ik dus ook bovenstaande foto’s heb gemaakt. Goede service en erg leuk!

Ibis Amsterdam AirportNa de rondleiding zijn we in de Shuttle bus gestapt. Ongeveer 10 minuten later waren we op Schiphol. Eerst even een broodje eten, hongerrr!

Ibis Amsterdam Airport
SchipholVliegtuigen spotten vanaf het dakterras op Schiphol!

Ibis Amsterdam AirportIn het hotel waren roltrappen aanwezig, heel handig en modern.

Ibis Amsterdam AirportLekker gegeten in het restaurant in ons hotel. Heerlijk waren de spareribs!

Woensdag 12 augustus

Label of Suze
En het is alweer woensdag. Een dikke sjaal om, ik had het constant koud en het weer in Nederland is gewoon raar. Regen, wind, zon..

Ibis Amsterdam AirportMaar eerst is het tijd voor een ontbijt.

Ibis Amsterdam AirportIbis Amsterdam AirportIbis Amsterdam AirportDe foto’s hierboven is een deel van het ontbijt. Er was heel veel keus en het zag er allemaal erg lekker en goed uit. Daarnaast was er heel veel keus aan koffie’s. Van cappuccino en latte tot aan dubbele espresso en chocolademelk. Ideaal! Het ontbijt was goedgekeurd haha 🙂

Ibis Amsterdam AirportIbis Amsterdam AirportDaarnaast kwamen we erachter dat er een complete fitnessruimte aanwezig was. Tijd om ons ontbijtje eraf te trainen! Grapje 🙂 Later hoorde we dat dit speciaal gebouwd was voor de marine, die verbleven vroeger veel in het hotel, maar die hebben nu een eigen hotel. Koen heeft later op de dag nog gebruik gemaakt van de fitnessruimte.

Onze woensdag bestond uit wat winkelen en lunchen. Daarnaast zijn we naar Madame Tussauds geweest en naar the Amsterdam Dungeon. ‘S avonds hebben we wat gegeten op Schiphol en zijn we op tijd gaan slapen. Gister (donderdag dus) hebben we uitgecheckt en wouden we graag naar het openluchtmuseum gaan. Helaas werd het weer zo ontzettend slecht op de terug weg, regen regen regen en besloten we dat we toch maar niet gingen.

Ik wil het Ibis Amsterdam Airport hotel en Amsterdam Ketchum ontzettend bedanken voor de goede service, vriendelijkheid en speciale rondleiding en goodie bag. We hebben twee ontzettende leuke dagen gehad!

* Deze overnachting was onderdeel van een samenwerking.