Ibis Hotel in RotterdamAfgelopen donderdag was het zover, ik reisde af naar Rotterdam naar het Ibis Rotterdam City Centre Hotel. Samen met een aantal andere bloggers en pers mocht ik aanwezig zijn bij de officiële opening en bleef ik ook nog een nachtje slapen. Kijk je mee naar de foto’s die ik donderdag en vrijdag heb gemaakt?

Ibis Hotel RotterdamIn deze post kon je lezen dat ik een tijdje geleden samen met Koen het Ibis hotel in Amsterdam mocht uittesten. Deze keer ging Anouk gezellig met mij mee naar het event in Rotterdam. Zoals je hierboven op de foto ziet valt het hotel erg op, daarnaast is wat je ziet (de vrouw met het kussen) een doek wat over de voorgevel van het hotel heen zit. Dit is tijdelijk, de architect vertelde dat ze nog bezig zijn met verschillende dingen en dat binnenkort het doek word weggehaald en er mooie platen worden geplaatst.

Ibis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamAnouk en ik waren al ruim op tijd in Rotterdam, waardoor we wat aan de vroege kant bij het Hotel waren. Gelukkig konden we onze kamer al in, ziet er erg mooi uit toch! Het Ibis hotel ligt heel mooi centraal bij het centrum en het is maar 3 minuten lopen vanaf station Rotterdam Blaak. Daarnaast kijk je als vanaf het station komt meteen uit op de nieuwe Markthal en de winkels zijn heel dicht in de buurt.

Ibis Hotel RotterdamBij binnenkomst in onze kamer lag er een erg leuk welkomstbriefje briefje op het bed, echt ontzettend leuk om te lezen en te krijgen 🙂 Zo krijg je meteen een goede indruk van het hotel.

Ibis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamRond 18.00 uur werden we verwacht in de lobby van het hotel. Het zag er echt ontzettend mooi en modern uit, daarnaast was het een fijne sfeer en een soort van huiskamer “idee”. We werden goed ontvangen en kregen meteen wat te drinken aangeboden, het personeel was ook heel erg vriendelijk. Allereerst werden er verschillende speeches gehouden met informatie over het hotel, de architectuur en de speciale bedden. Daarna moest iedereen naar buiten voor de “openingsshow”. Anouk en ik waren natuurlijk ontzettend benieuwd wat we buiten zouden aantreffen.

Ibis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamDe openingsshow was zeker bijzonder! Er was een hele gave show van het internationale flyboard team op de gracht tegenover het hotel. Wat was dit gaaf om te zien zeg! Er stond leuke muziek op, ze hadden vuurwerk en ook nog eens bellenblaas machine wat terug te zien is op de laatste foto’s. Lijkt me zo leuk om dit zelf ook eens te proberen. Ze doken zelfs het water in en kwamen er aan de andere kant er weer uit. Ook hadden ze nog vuurwerk wat je ook in het water zag als ze het water in doken.

Ibis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamNa de openingsshow werd het tijd om op de rode knop te drukken. Iedereen telde samen af en zodra er op de knop was gedrukt zag je alleen maar confetti. Jeetje, wat een boel! Echt ontzettend veel vloog door de lucht heen en na de tijd lag de hele straat onder, het hotel was nu officieel geopend!

Ibis Hotel RotterdamAnouk en ik genoten van een heerlijk glaasje champagne. Na de opening genoten we van een Walking Dinner. De obers kwamen langs met ontzettend veel hapjes en kleine gerechten. Echt ongelooflijk lekker en je kon ook lekkere cocktails bestellen. Voor ieder wat wils! Rond een uur of 22.30 uur besloten Anouk en ik om de stad nog even in te gaan. We hebben samen nog gezellig wat gedronken bij een cafeetje.

Ibis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamIbis Hotel RotterdamVrijdag ochtend stonden Anouk en ik vroeg op om lekker te gaan ontbijten. Zoals je ziet zag het er allemaal heerlijk uit en was het een erg uitgebreid ontbijtbuffet. Er was ontzettend veel keus en alles zag er goed verzorgd uit. Na ons ontbijt zijn we terug gegaan naar onze kamer om de laatste dingetjes in te pakken en rond 10 uur checkte we weer uit. We zijn daarna Rotterdam nog even in geweest en hebben nog wat leuke foto’s gemaakt.

 

We hebben het echt ontzettend leuk gehad samen en ik wil het Ibis hotel heel erg bedanken voor alles. Het was super!


Liefs, Suze.