Afbeelding
Hi meiden, hebben jullie genoten van jullie vrije dag gister? Ik heb gister de trouwdag van mijn ouders gevierd samen met ons gezin en aanhang. Later vertel ik jullie hier nog meer over! Vandaag ben ik ook nog fijn een dagje vrij. Ik wil jullie heel graag mijn nieuwe items laten zien van Sans-online, een webshop waar ze kleding online verkopen! Ik mocht namelijk 2 items uitzoeken naar keuze, kijk je mee?

Sans online is een online shop. Bij Sans online vind je de meest populaire merken. De nieuwste kleding en broeken voor een comfortabele prijs. Merken als Esprit, Vero Moda, Only, Object, Vila, Mexx en ga zo maar door. Sans online koopt volgens een uniek systeem in wat inhoud dat je elke maand een nieuwe levering kunt verwachten met steeds de nieuwste mode-items. Ook heeft Sans altijd een concurrerende Sale afdeling waar de laatste mooie items tegen superlage prijzen worden aangeboden. Zeker even een aanrader om naar te kijken! Afbeelding
Er was zo ontzettend veel keus dat het moeilijk was ome en keuze te maken. Maar toen ik deze broek zag van de Vero Moda was de keuze snel gemaakt!AfbeeldingHoe leuk is dit printje!? Ik ben er echt helemaal weg van, vooral de rode en groene details komen er mooi uit. Ik heb deze outfit gecombineerd met mij top van de Zara. De broek zit echt ontzettend fijn en het stofje is lekker dun, ideaal voor de zomer dus 🙂AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAls laatste koos ik nog deze mooie sjaal uit, ook met een erg leuk printje. Hij is erg groot en heeft ook een fijn dun stofje, de kleuren passen goed bij mijn zomerjas 😉 De broek kun je hier vinden, en de sjaal hier. Geniet nog even van jullie vrije dag en het weekend meiden! Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?

Liefs, Suze.