Outfit met winter aankopenAfgelopen woensdag liet ik jullie mijn winter aankopen zien. Vandaag heb ik voor jullie een outfit, zodat jullie kunnen zien hoe ik mijn aankopen met elkaar combineer. Daarnaast begint het nu toch echt herfst weer te worden en is dit een perfecte outfit om op zulke dagen aan te trekken. Kijk je mee? 

Outfit met winter aankopenOutfit met winter aankopenOok deze foto’s zijn gemaakt in Rotterdam door Anouk, ik combineerde mijn laarsjes met mijn donker groene broek en licht roze winterjas. Ik vind de combinatie er erg leuk uitzien en toch nog best fleurig. Je kleding hoeft zeker niet “grauw” te zijn als het weer wel zo is haha.

Outfit met winter aankopenOutfit met winter aankopenIk droeg mijn grijze trui van de Primark. Het artikel daarvan kunnen jullie hier terug lezen. De zachte (pastel) kleuren vind ik erg goed bij elkaar passen. Daarnaast ben ik ontzettend blij met mijn sjaal. Hij is groot, lekker warm en heeft ook nog eens een leuk patroontje! Wat vinden jullie van mijn “herfstige” outfit?


Liefs, Suze.