Outfit - met de perfecte jas voor de herfstWat een heeeeerlijk weer. Ik ben er gek op! Van mij mag het altijd dit weer zijn, niet te koud en niet te warm. Dit is echt perfect herfst weer. Ik besloot weer eens outfit foto’s te maken, aangezien dat al weer veel te lang geleden was ๐Ÿ™‚ย 

Outfit - met de perfecte jas voor de herfstOutfit - met de perfecte jas voor de herfstAangezien het in de ochtend toch nog best fris is, besloot ik deze heerlijke trui aan te trekken. Ik ben er zo blij mee en het printje vind ik heel gaaf. Ook zit hij ook nog eens heerlijk, dus dat is helemaal mooi meegenomen haha. Sinds kort heb ik een nieuwe favoriete jas. Dat is degene die je hierboven ziet. Het was liefde op het eerste gezicht, maar toch was ik bang dat hij te groot en oversized voor me was. Gelukkig was dat niet het geval en paste hij precies bij mijn lengte. Ik heb al heel vaak van zulk soort jassen gepast, maar helaas zijn ze vaak allemaal te groot en dan zie je mij bijna niet meer haha.

Outfit - met de perfecte jas voor de herfstOutfit - met de perfecte jas voor de herfstOutfit - met de perfecte jas voor de herfstIk besloot mijn sneakers er bij aan te trekken. Ze lopen echt geweldig. Eigenlijk wil ik ze elke dag dragen, maar dat wordt wel een beetje eentonig haha. Hier kun je goed zien dat de jas net boven mijn knie uitkomt. Perfect! De kwaliteit van de foto’s is niet al te best en ik snap niet hoe dat kan… Voordat ik ze upload zijn ze namelijk wel scherp. Als iemand hier een antwoord voor weet, dan hoor ik het graag!

Jas C&A – Trui Scotch&Soda – Broek VeroModa – Schoenen Nike

Liefs, Suze.